Bu da Benim Atölyem

aprilecho

Üye
Elektronik bölümü meslek lisesi çıkışlı şimdi ise Ankara Üniversitesinde Elektronik bölümünde ön lisans okuyan 19 yaşında bir öğrenciyim lise hayatım boyunca boş durmamış elektroniğin hemen her dalına el uzatmış ama çoğu zaman çok ilerlemeden bırakmış yeni proje ürün girişimlerinde sürekli denemiş birisiyim. Hobi olarak başladığım bu alanda kendimi buldum ARDUINO ile başlayan serüvenim devamında RISC-V yetersiz kaynak problemi yüzünden şimdilerde ESP32 model denetleyiciler ile uğraşıyorum akabinde yaptığım projeleri ilerleyen zamanlarda paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. Bu konu bana nasıl tavsiyeler, fikirler verebilirsiniz bunu merak ediyorum ve bu sebepten bu konu açıldı şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim <3

myworkshop.jpg

Last edited by a moderator:
Yolun açık olsun.

Tarihi eserleri dolap ve masanın en üstüne koymuşsun.

Atelyen hayırlı olsun.

Elektronik bölümü meslek lisesi çıkışlı şimdi ise Ankara Üniversitesinde Elektronik bölümünde ön lisans okuyan 19 yaşında bir öğrenciyim lise hayatım boyunca boş durmamış elektroniğin hemen her dalına el uzatmış ama çoğu zaman çok ilerlemeden bırakmış yeni proje ürün girişimlerinde sürekli denemiş birisiyim. Hobi olarak başladığım bu alanda kendimi buldum ARDUINO ile başlayan serüvenim devamında RISC-V yetersiz kaynak problemi yüzünden şimdilerde ESP32 model denetleyiciler ile uğraşıyorum akabinde yaptığım projeleri ilerleyen zamanlarda paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. Bu konu bana nasıl tavsiyeler, fikirler verebilirsiniz bunu merak ediyorum ve bu sebepten bu konu açıldı şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar dilerim <3
Analog ölçü aletlerini beğendim. :)

Fotoğraf tam bir "algıda seçicilik örneği". Herkes farklı bir noktayı görüp dikkat çekiyor
:pillowfight1: :pillowfight1: :pillowfight1:

Drone ile de uğraşılmış.
Sağ üst köşede modemin sağında cep telefonu tutucuya benzer bişey var ama net belli olmuyor.
Bir de analog cihazları yakın çekim görsel güzel olurdu:saril::saril::saril:

Gitarın headstock ında şöyle kallavi bir marka ibaresi görsem bende çok beğendim diyecektim :)

Drone ile de uğraşılmış.
Sağ üst köşede modemin sağında cep telefonu tutucuya benzer bişey var ama net belli olmuyor.
Drone aktif olarak çalışıyor djı f450 kumandadan farklı gpıo çıkışları ile ileride güzel projeleri değerlendireceğim <3

Drone ile de uğraşılmış.
sağ üste duran iphone 5s boş durmasın dedim ıp kamera yaptım stajdayken odamı izliyorum dinliyorum :D

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,315
Üyeler
3,295
Son üye
lejjjyo

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back