Bu Karta PIN OUT Ekleyemiyorum (easyeda)

alon3wolf

Yeni Üye
Selamlar,
IT uzmanıyım, SFP modüllere yazılım yüklemek için bir adet dişi SFP soket ve arkasına pinout konnektör delikleri eklemek istiyorum.

Hazırda bu kafes ve dişi soketin içerdiği projeyi buldum, ilgili bağlantı :
https://easyeda.com/components/Connector-SFP-and-Cage_4f2442b4c5d74283ae2493de62155431

Fakat nekadar denedimse arkasına pinout bacaklarını bırakacak bir yapı oluşturamadım, iki adet pcb tasarım AI tooluna para bile ödedim diyebilirim Ama başarısız olduklarını ancak bu şekilde deneyimleyebildim. Konuya uzak olduğum için bir türlü başarılı sonuç elde edemedim. Amacım ilgili kartı oluşturup PCBWay üzerinden sipariş vermek. Bir arkadaşımız yardımcı olursa çok sevinirim.

İyi forumlar.

Kabaca yapmak istediğim bu,
Screenshot-33.png

Tam olarak nerede sorun çıkıyor ekran görüntüsü ile gösterebilir misin? 2x10 konnektörü kütüphaneden alıp PCB üzerine yerleştireceksin, başka da birşey yok.

Tam olarak nerede sorun çıkıyor ekran görüntüsü ile gösterebilir misin? 2x10 konnektörü kütüphaneden alıp PCB üzerine yerleştireceksin, başka da birşey yok.
Hocam bu alandaki bilgim sıfır, 4-5 adet video izledim ama ait olmadığım bir dünya olduğu için çok zorlanıyorum. Yine bu konnektöre pinout için yolları çekmek lazım, beceremedim özetle.

1 sfp soketi, köşeyede bu soketin bacaklarının pinoutu için yukardaki gibi delikli papuçlar bırakmak istiyorum. Bu kart gibi yani,
Screenshot-33.png

Önce şemasını çizin, pin bağlantılarını yapın ve pcb çizimine aktarın aktarın.

1768898202711.png

1768898230412.png

1768898517648.png

Forum istatistikleri

Konular
8,821
Üyeler
3,538
Son üye
umutcancakir

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back