bylnk kodu yardım lütfen

Programı "kod" düğmesine basarak eklersen kod daha anlaşılır olur. Şu anda takip etmesi çok zor.

1671709973178.png
 
teşekkrüler kod halinde yükledim.

Arduino'daki kodu tekrar yüklemen lazım. Foruma koyduğun ve forumun da kullanılamaz hale getirdiği kodu eklersen okunabilirlik açısından bir fayda sağlamıyor.
 
Bu komut ile blynk uygulamasına veri yazıyorsun pin yazan yere blynk içindeki sanal olarak oluşturduğun adresi yazacaksın "abc" yazan yerde yazacağın veri eğer bu kısm bir değişken olacaksa "" kullanmayacaksın.
Blynk.virtualWrite(pin, "abc");

BLYNK_WRITE(V0) { int value = param.asInt(); }
Bu kısımda blynk içindeki oluşan veriyi çekmek için veriye verdiğiniz sanal adresi V0-127 aralığında oluyordu galiba onu yaazacaksın karşıdan gelen veriye göre içine yazacağıun veri tipi değişecek int,double,float vs.
 
Program tipini de C++ olarak değiştirdim. İki kodu birleştirmek için, eklenecek programdaki global değişkenleri diğer programa aktar. Sonra setup ve loop içindekileri diğer programdaki setup ve loop'a aktar.
 
@abdullah2525, proje ve kendinle ilgili biraz bilgi verir misin?
Projen, amacın nedir? Bu bir ödev mi? Sen yaparken tam nerede takıldın? vb...
 
Selam Abdulllah. Özelden de yardım istediğin için bu cevabı yazıyorum.

Sana ait olduğunu söylediğin ve "benim kodlarıma" diye tarif ettiğin ilk kodu inceledim. Eğer o kodu sen yazmışsan ("Author: Abdullah AK" diye imzanı da atmışsın) ve kodun akışını anlayabildiysen Blynk kısmını eklemek için bu kadar yardıma ihtiyacın olmamalı. Olsa bile, burada sana verilen cevaplarla kolayca problemini aşabilmiş olman gerekirdi. Burada bir yanlışlık var.

Bende bu ödevi başkalarına yaptırmak istiyorsun ve buradaki yardımseverliği suistimal ederek haksız bir notun peşindesin gibi bir endişe oluştuğu için konuya yazmaya devam etmedim. Diğer yazarların da benzer bir sebeple konudan uzaklaştığını tahmin ediyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
6,033
Mesajlar
102,955
Üyeler
2,533
Son üye
Wilot

Son kaynaklar

Son profil mesajları

deneyci wrote on hakan8470's profile.
Sibonge uNkulunkulu ngokuhlukahluka asinike kona.

Bu hangi dil? :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
gruptaki arkadaşlara selamlar. sıteyi bu gün fark ettim. Asansör için 2x7 segment LCD gösterge üretmek istiyorum. acaba bu sayfadaki arkadaşlardan destek alabilirmiyim. LCD nin mantık açılımı ektedir.
deneyci wrote on TA3UIS's profile.
Selam.
Amatör telsiz lisansı nasıl alınıyor?
Lisansı olmayanı forumlarına almıyorlar. :)
Bilgi alamıyoruz.
Back
Top