ChatGPT de değişik uzmanlık alanlarına sahip özelleştirilmiş GPT

taydin

Timur Aydın
Staff member
ChatGPT de değişik uzmanlık alanlarına sahip özelleştirilmiş GPT ler yayınlandı. Hatun bulmak için bile GPT var :katil2: Ama malesef ChatGPT Plus gerektiriyor. Yakında genele de açılır muhtemelen.

1704977141578.png

Hatun bulma deyince Einstein'a evlilik teklif eden guzel kadinin hikayesi aklima geldi.

Kadin demis;

gel seninle evlenelim, cocuklarimizin zekasi sana guzelligi de bana ceksin.

Einstein da demis. Ya zekasi sana guzelligi bana cekerse.

Ben "what should I watch?" GPT sinden zamanda yolculuk film tavsiyesi istedim, bilmediğim bir sürü film önerdi. Mutlu oldum :)

@taydin microsoft'a geçtiğinden beri aptallaşmış diyolar senin düşüncen nedir abi ?

Microsoft satın mı aldı chatgpt'yi :oops: Eğer öyleyse belki de öldürmek için satın aldı. ChatGPT ölünce geriye microsoftun kendi gptsi kalacak.

Microsoft satın mı aldı chatgpt'yi :oops: Eğer öyleyse belki de öldürmek için satın aldı. ChatGPT ölünce geriye microsoftun kendi gptsi kalacak.
abi adamlar aldı hatta bunun muciti sam altmann var onun qstar diye projesi vardı o adamı kovdular sonra geri aldılar falan baya karıştı ortalık slikon vadisinde

Benim bildiğim microsoft openai'ya ciddi bir yatırım yaptı sadece satın almadı. Yaptığı yatırımdan dolayı chatgpt üzerinde ciddi bir etkisi olabilir.

detay bilmiyorum ama nerdeyse bir senedir hiç yenilik yok.

açıkcası bu teknolojiyi bilen olarak bu beni korkutuyor

bugün haberlerde yapayzeka nereye gidiyor diye haber vardı yaptıkları haberde konu "voice changer" :katil1:

Yapay zeka YouTube yayıncılarının işine yaramış. Tarihi bir olayı resimli roman gibi hem de yüksek çözünürlük ile anlatabiliyor. Bilinen bir fıkrayı esnetip uzatarak video yapmış. Farklı bir olay gibi sunmuş. izlensin abone sayısı artsın yeterli...

Forum istatistikleri

Konular
7,559
Üyeler
3,058
Son üye
mgozalan

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back