Bir de kutunun tamaminin seffaf olmasi aslinda gerekmiyor. Birlesim yerleri renkli plastik olsun, sadece ekran olarak PCB'yi takipte kullanilacak kisima cam, pleksi falan yapistirilsin iki taraftan. Boylece yapistirma izleri kotu gorunmez.
Iki yuzeyi de aseton ile yumusatip birbirine bastirinca cok guzel yapisiyor. Bir daha ayni yerden ayirmak imkansiz, ancak kirarak ayriliyorlar.İyi de şimdi akriliği akriliğe yapıştırma metodunu biliyoruz. PVC yi PVC ye yapıştırma metodunu da biliyoruz. Şimdi bir de Akriliği PVC ye yapıştırma medotu mu icat edelim?
Asit bu peristaltik pompaya zarar vermiyorsa mantikli. Ama hangi tur asit ya da cozuculere karsi dayanikli bilmek lazim. Demir 3 klorure dayaniklidir da HCL'ye degildir mesela. Bir de pahaliymis galiba. 4 bin falan gordum. Benim 1.000 TL'lik plastik zimbirti birden ucuz gorundu simdi gozume.
PERÄ°STALTÄ°K POMPA - 4m
Debi: 5 lt/saat Debi ayarı : var Voltaj : 220V Güç : 3.5W Hortum : Norprene (asit ve gübreye dayanıklı) Basma yüksekliÄi : 4m Pompa ömrü : 2000 saat.(yaklaÅık olarak 250,000 marul yetiÅtirir) Ãlçüler : 170x100x100mmbitkiyetistirmekabini.com
Bu ucuz olanlarin icinden HCL gecirebiliyor muyuz?29600 eklentisine bakPeristaltik - Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Komponent ve Robotik Marketi
Direnc.net® - Türkiye'nin Elektronik Marketi. Arduino, Raspberry Pi, Lcd ve Display, Elektronik Komponent, Sensör, Ölçü Aletleri ve daha fazlası.www.direnc.net
Aseton pleksinin gorunecek kisimlarina degmesin diye once oralara bantla maskeleme yapiyoruz. Sonra yimisak yimisak olana kadar fircayla aseton yediriyoruz. En sonunda birbirine pressleyince yapisiyorlar.Iki yuzeyi de aseton ile yumusatip birbirine bastirinca cok guzel yapisiyor. Bir daha ayni yerden ayirmak imkansiz, ancak kirarak ayriliyorlar.
Bu ucuz olanlarin icinden HCL gecirebiliyor muyuz?
Aseton pleksinin gorunecek kisimlarina degmesin diye once oralara bantla maskeleme yapiyoruz. Sonra yimisak yimisak olana kadar fircayla aseton yediriyoruz. En sonunda birbirine pressleyince yapisiyorlar.
Bantla maskeleme islemi her turlu yapistirici ve boya isleri icin uygulanmali. Is bitince bandi sokersiniz. Tertemiz is kalir. Aman oraya yapiskan degdi, buraya parmaam seeti sorunu olmaz.
Yani bu peristaltik motorun ozelligi, sivinin temas ettigi hicbir yerin metal olmamasi. Dogru sonuc mi cikardim?Denemedim ama çoğu plastik HCL ye dayanıklıdır diye düşünüyorum.
Yani bu peristaltik motorun ozelligi, sivinin temas ettigi hicbir yerin metal olmamasi. Dogru sonuc mi cikardim?
Bir gun elleri arkada polislerin goturdugu bir adam , sebebi de gumrukten gecirilen sey in anlasilamamis olmasiBence bizim gümrükçü onun ne olduğunu anlayamaz, sen de anlatamazsın ona, ticari kabul eder ve 25000 TL ye gelir.
Cam olmasi icin atelyede sabit bir yerinin olmasi gerek, ustelik guvenli bir yerde olmasi lazim. Sonra patlar matlar, gunlerce cam temizlemekle ugrasmak gerekir. Kaldir kondur yapilacaksa zor is.Bir gun elleri arkada polislerin goturdugu bir adam , sebebi de gumrukten gecirilen sey in anlasilamamis olmasi
Bazi cam isi ile ugrasanlar (camcilar vs.) Slikonsuz lazer cam yapistirma yapiyorlar. Bence onlarla gorusulup sinirlar tanimlandiktan sonra, proje ona gore hazirlanir ve belki hepsi camdan yapilabilir.
https://www.amazon.com.tr/Tutacaklı-Düzenleyici-Masaüstü-Belgeler-Kartvizit/dp/B0B8J2V8HN
Böyle bir şey var ama pahalı.