farukcandemirel
Aktif Üye
İyi günler 2. elden 600 tl ye çalışırken kapanıyor denilen hoverboard aldım bunun 2x350w olan motorunu scooter yapıp ön ve arka tekerinde kullanacağım bu konu için bir kaç sorum var çalışırken kapanma sorunu bataryadaki bms dolayısısylamış yüksek akım çekmesi gerektiği zaman bmsin yüksekakım koruması devreye giriyordu bmsin içini açıp kontrol ettim herhangi bir patlak bir şey bulamadım denemek için bms olmadan direkt bağladım denedim sorunsuz çalıştı soracağım sorular ise şunlar
mümkünse bu 10s bms'i kullanmak istiyorum tamir edilebilir bir şey midir bu?
biraz baktım millet bu hoverboardın kontrolcüsüne yazılım atıp limitlemeleri kaldırıyor videoların amaçları bu ama gerçek hayat testi yapan göremedim gerçekten hız limiti kalkıyormu motordaki torku nasıl olucak bunlar önemli şeyler ya da sorun yaşarmıyım yanma vesaire
forumlara biraz baktım bu hoverboardun kontrolcüsüne 48volta da uygundur demiş bazıları sizin bir fikriniz varmı?
koyduğum fotoğraflar benim hoverboardla aynı olanlar tekrardan söküp temizleyip fotoğraf çekmedim baya kirli bendeki cihaz.
eklemek istediğiniz bunu bil veya bak böyle yapsan daha iyi olabilir diyeceğiniz her şeye açığım
mümkünse bu 10s bms'i kullanmak istiyorum tamir edilebilir bir şey midir bu?
biraz baktım millet bu hoverboardın kontrolcüsüne yazılım atıp limitlemeleri kaldırıyor videoların amaçları bu ama gerçek hayat testi yapan göremedim gerçekten hız limiti kalkıyormu motordaki torku nasıl olucak bunlar önemli şeyler ya da sorun yaşarmıyım yanma vesaire
forumlara biraz baktım bu hoverboardun kontrolcüsüne 48volta da uygundur demiş bazıları sizin bir fikriniz varmı?
koyduğum fotoğraflar benim hoverboardla aynı olanlar tekrardan söküp temizleyip fotoğraf çekmedim baya kirli bendeki cihaz.
eklemek istediğiniz bunu bil veya bak böyle yapsan daha iyi olabilir diyeceğiniz her şeye açığım