Sök bak dişliye.
Dişli önemli değil, motor milinde bir terslik var sanki. Ben dişliyi söktüm.Sök bak dişliye.
Bu videoda sökmüş ama dişliyi sökmedi. Dişli milinin arkasında vida var sanki. O gevşemiş olabilir.
Garanti dışı kalır diye sökmedik, garanti de işe yarar mı bilmiyorum, firma ilgisiz maalesef.Sanki rondela dusmus ya da bir burc kirilmis gibi. Sokup incelemek lazim.
Dişlinin dönmesine engel olan kama kanalı varmı ydı milde? arkasında rulman var onlarıda sökmek lazım.Dişli önemli değil, motor milinde bir terslik var sanki. Ben dişliyi söktüm.
Sizin videodan yararlanıp buldum bu videoyu da.
Garanti dışı kalır diye sökmedik, garanti de işe yarar mı bilmiyorum, firma ilgisiz maalesef.
Dişliyi segman tutuyor, segmanı çıkartınca dişli çıkıyor.Dişlinin dönmesine engel olan kama kanalı varmı ydı milde? arkasında rulman var onlarıda sökmek lazım.
Sıkı geçme ise söktüysen laçka olmuş olabilir.
Ben büyük çaplı dişleri ince olan dişliyi söktün zannettim.Dişliyi segman tutuyor, segmanı çıkartınca dişli çıkıyor.
Sorun olduğu için sadece dişliyi söktüm fakat sorun benim söktüğüm dişlide değil, dişlinin geçtiği şaftta. Rulman vs sökmedim.
Yok içini açmadım, garanti belki bir işe yarar diye.Ben büyük çaplı dişleri ince olan dişliyi söktün zannettim.