Deek Robot BL-02 için alternatif firmware

Eğer bu işlemci üzerinde SDCC ile kod yazmak istiyorsan, şunu da al, hemen başlayabilirsin. Hatta bunda doğrudan programlama adaptörü de üstünde, nulink pro da gerekmez.

1732995405896.png

Eğer bu işlemci üzerinde SDCC ile kod yazmak istiyorsan, şunu da al, hemen başlayabilirsin. Hatta bunda doğrudan programlama adaptörü de üstünde, nulink pro da gerekmez.

38637 eklentisine bak
Hocam sizden gordum ve yukardaki kartı ve sizdeki programlayıcıdan sipariş gectim.
Kod geliştirme ortamı olarak win11 kullanacagım. İde olarak henuz bir şey kurmadım. Sadece SDCC yi indirdim.
Konuyu da takip ediyorum.

Ben de bir tane aldım. Windows altında ben de deneyeyim bakalım.

1733159530180.jpeg

Hocam benim ürünler henuz gelmedi. Satın alması yeni oluşturuldu.

Ben de bir tane aldım. Windows altında ben de deneyeyim bakalım.

38700 eklentisine bak
Hocam kartım gelene kadar siz benden önce ilk win de uygulamayı yaparsınız.
Yaparsanız program kurulum aşamalarını ( ide - derleyici - kutuphane vb.) buraya not düşermisiniz.

Teşekkürler.

Not: Epey zamandır bu işlemciyi denemek istiyordum. Bugunlere vesile oldunuz.

Hmm at bakalım resmini. Acaba farklı bir kart mı aldın?

İşlemcinin üzeri kazınmış. Aynı işlemci olmayabilir.

Bu panelmetrenin daha iyisini yapmak istiyorsan, ayrı bir konuda proje başlat istersen. Mevcut şemada birkaç iyileştirme ile çok iyi performanslı bir panelmetre yapılabilir. İşlemci olarak da ne istiyorsan onu kullanırsın. Ama en az 12 bit ADC si olsun.

Bügün elime geçen Homend Royaltea 1708 marka caycının icindeki işlemciye bakayım dedim ve cıkan işlemci
N76E003AT2.
Homend RoyalTea MCU.jpeg

Henuz programlayıcım ve kartım gelmedi beklemedeyim.

koca koca markalar ne kadar kötü pcb tasarımı yapıyorlar. bu herhalde sesle uyaran bir alet olmalı. AP serisi entegreler (APLUS) ses kaydedici diye hatırlıyorum.

koca koca markalar ne kadar kötü pcb tasarımı yapıyorlar. bu herhalde sesle uyaran bir alet olmalı. AP serisi entegreler (APLUS) ses kaydedici diye hatırlıyorum.
:dans1: Ucuz olması çok önemli, gerisi sorun değil. :dans1:
Ayrıca koca marka da değil. :sinsi1:

Daha koca bir marka IR soba markasında elektrikçi yoktu.

:dans1: Ucuz olması çok önemli, gerisi sorun değil. :dans1:
Ayrıca koca marka da değil. :sinsi1:

Daha koca bir marka IR soba markasında elektrikçi yoktu.
tabi de sonuçta bu üründen en az onbinlerce satıyorlar maliyeti yükseltmeden de temiz işçilik, düzgün padler, düzgün yerleşim ve isimlendirme yapılabilir.

• Beğen
Reactions: M_B

Forum istatistikleri

Konular
7,115
Üyeler
2,883
Son üye
alemrans

Son kaynaklar

Son profil mesajları

az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Back