Eğer bu işlemci üzerinde SDCC ile kod yazmak istiyorsan, şunu da al, hemen başlayabilirsin. Hatta bunda doğrudan programlama adaptörü de üstünde, nulink pro da gerekmez.
Hepiniz mi "karo" yu "kare" biliyorsunuz yoksa?Üniversitede çok briç oynadım. Kiminle eşleşsem KESİN yeniliyorduk
Hocam sizden gordum ve yukardaki kartı ve sizdeki programlayıcıdan sipariş gectim.Eğer bu işlemci üzerinde SDCC ile kod yazmak istiyorsan, şunu da al, hemen başlayabilirsin. Hatta bunda doğrudan programlama adaptörü de üstünde, nulink pro da gerekmez.
38637 eklentisine bak
Hocam kartım gelene kadar siz benden önce ilk win de uygulamayı yaparsınız.
Evet hocam sesli uyarı özelliği de var.koca koca markalar ne kadar kötü pcb tasarımı yapıyorlar. bu herhalde sesle uyaran bir alet olmalı. AP serisi entegreler (APLUS) ses kaydedici diye hatırlıyorum.
Ucuz olması çok önemli, gerisi sorun değil.koca koca markalar ne kadar kötü pcb tasarımı yapıyorlar. bu herhalde sesle uyaran bir alet olmalı. AP serisi entegreler (APLUS) ses kaydedici diye hatırlıyorum.
tabi de sonuçta bu üründen en az onbinlerce satıyorlar maliyeti yükseltmeden de temiz işçilik, düzgün padler, düzgün yerleşim ve isimlendirme yapılabilir.Ucuz olması çok önemli, gerisi sorun değil.
Ayrıca koca marka da değil.
Daha koca bir marka IR soba markasında elektrikçi yoktu.