taydin abi gicik oluyor biz de o gicik olmasin diye kivranip duruyoz.PCB temizliği neden bu kadar önemli, ortalama bir temizlik iş görmez mi?, Kimyasal izi kalırsa ne olur?
PCB temizliği neden bu kadar önemli, ortalama bir temizlik iş görmez mi?, Kimyasal izi kalırsa ne olur?
Ben projelerimi "Post apocaliptic" konsept ile yapıyorum. Çirkin görünmesi tasarım(!) özelliği oluyor. Çalışıyorsa olmuş demektir .Bir işi ticari olarak yapıyorsan bir önemi yoktur, iş gören en ucuz maliyetli çözümü kullanırsın. Ama bir işi hobi olarak yapıyorsan, yapılan işten alınan tatmin ve zevk önemlidir. Kullanması sana keyif veren alet kullanırsın ve estetik de önemli olur. Leş gibi bir devreyi "bunu ben yaptım" diye övünmen biraz zor
Vernik kaplı olunca birşey olmuyor.Siz bu bulasik makinasi, deterjan vs olayinda baya ciddisiniz gercekten de.
Seri üretim bi iş değildi. Proje dahilinde pcb tasarımı ve montajı yapılıp proje teslim edildi, sonra ne şehit ne gazi, tam anlamıyla Niyazi olduBen böyle üretim yapsam, satmaya kıyamam. Çerçeveler asarım
Devlet isi dir kesinSeri üretim bi iş değildi. Proje dahilinde pcb tasarımı ve montajı yapılıp proje teslim edildi, sonra ne şehit ne gazi, tam anlamıyla Niyazi oldu
Evdeki bulaşık makinesini kullanmam ama eğer üretim yaparsam müstakil ( sıfır yada ikinci el /spot) bulaşık makinesi alır kartları temizlerim.Siz bu bulasik makinasi, deterjan vs olayinda baya ciddisiniz gercekten de.
Sabrına hayran kaldım. Bana say desen parçaları saymaya üşenirim.Seri üretim bi iş değildi. Proje dahilinde pcb tasarımı ve montajı yapılıp proje teslim edildi, sonra ne şehit ne gazi, tam anlamıyla Niyazi oldu
LED armatürler üreten "özel" sektör firması için yönetilebilir aydınlatma tasarımı idi. Devlet sadece "KOSGEB" vb yöntemler ile projenin desteklenmesi kısmında vardı. Destek alındıktan sonra hem proje rafa kalktı hem de şirketle ilişkim bitti.Devlet isi dir kesin
Kimi konsere gidip bağıra çağıra şarkıya eşlik edince deşarj olur. Kimi futbol izlerken hakeme/oyuncuya saydırınca. Ben de devre tasarımında ayrı, montajda ayrı, kod geliştirip projeyi tamamlayınca deşarj oluyorum.Sabrına hayran kaldım. Bana say desen parçaları saymaya üşenirim.
Hepsini teker teker lehimledin mi?
Gözlerim iyice bozuldu zaten.