Devre yaptırmak

Celil

Üye
Merhabalar bu devreyi yaptırmak istiyorum. Türkiye'de devre yapan bildiğiniz bir şirket var mı?

Ekler

• egg.jpg
    egg.jpg
    93.7 KB · Görüntüleme: 125
Bence önce Çinli şirketlere sorun JLCPCB, PCBWAY vs. Onlardan aldığınız fiyata göre Türkiye'de yaptırmaya karar verseniz daha iyi olur gibi. Türkiyede özdisan vs birkaç şirket var.

Bence önce Çinli şirketlere sorun JLCPCB, PCBWAY vs. Onlardan aldığınız fiyata göre Türkiye'de yaptırmaya karar verseniz daha iyi olur gibi. Türkiyede özdisan vs birkaç şirket var.
5 dolara 10 pcb + 10 dolar kargo;
15 dolar
+
gümrük ne öperse.

Beyler, olayı yanlış anlıyorsunuz. Konuyu açan, devreyi yaptırmak istiyor, PCB değil :)

Eğer ticari bir niteliği olacaksa, birine yaptırıp ayrıntıları gizli tutman mantıklı. Ama ticari bir niteliği yoksa, devreyi kendin yapmaya başla, sorunları da burada paylaş. Osiloskop, multimetre de var, sorunları çözeriz.

Eğer ticari bir niteliği olacaksa, birine yaptırıp ayrıntıları gizli tutman mantıklı. Ama ticari bir niteliği yoksa, devreyi kendin yapmaya başla, sorunları da burada paylaş. Osiloskop, multimetre de var, sorunları çözeriz.
Ticari niteliği yok. Herkesin ulaşabileceği bir devre. Keyifi yapıyorum xd Pcnin ses kartını osiloskop olarak kullanacağım

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,939
Son üye
Cano

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back