Dijital duvar saati (DS6626) nasıl açılır?

orijinal

Aktif Üye
Merhabalar,
Elektrik kesildiğinde saat sıfırlandığı, tekrar ayarlamak zorunda kalındığı için içine bakmak istedim: Hafıza pil bağlantılarında sorun olduğunu düşündüğüm için.

Kasada vida yok, çerçeve aralıklarından
aparatlarla kanıttırdım çıkmıyor, ekrana zarar vermemek için bıraktım.

Nasıl söküldüğü bilenler var mı?

IMG_20250105_130346.jpg

IMG_20250105_130355.jpg

IMG_20250105_130446.jpg

Cihaz adaptörle çalışıyor.

Sadece pil bitmiş değil midir?
Pil yuvası kolayca açılacak gibi görünüyor.

İçini açmaya niçin gerek duydunuz?

Birleşme için vida ve tırnaklı geçme tercih edilmemişse, ultrasonik yapıştırma kullanılmış olma ihtimali çok yüksek. Bu durumda zarar vermeden açmak zor / imkansız.

Resimdeki kapak pil kapağı değilmi. Ok yönünde kaydırınca kapağın açılması gerekir. İçindeki cr2032 pilin voltajını / sağlamlığını, pil yuvasındaki temas noktalarını kontrol ettiyseniz cevabın bu kısmını gözardı edebilirsiniz.

2025-01-05_14-53.png

Cihaz adaptörle çalışıyor.

Sadece pil bitmiş değil midir?
Pil yuvası kolayca açılacak gibi görünüyor.

İçini açmaya niçin gerek duydunuz?
Maalesef ki pilden değil.

Birleşme için vida ve tırnaklı geçme tercih edilmemişse, ultrasonik yapıştırma kullanılmış olma ihtimali çok yüksek. Bu durumda zarar vermeden açmak zor / imkansız.

Resimdeki kapak pil kapağı değilmi. Ok yönünde kaydırınca kapağın açılması gerekir. İçindeki cr2032 pilin voltajını / sağlamlığını, pil yuvasındaki temas noktalarını kontrol ettiyseniz cevabın bu kısmını gözardı edebilirsiniz.

39472 eklentisine bak
Pilden değil maalesef sıfır pil ile de denedim. Adaptör bağlantısını kestiğimde saat sıfırlanıyor, yeniden ayarlamak gerekiyor.

Ben vida, tırnak göremedim. Bayağı bir kanıttırdım kenarlardan metal pena ile.

Ön paneli sıcak hava ile biraz ısıtın. ondan sonra tekrar deneyin. Eğer sıcak hava yoksa kumaş üzerinden ütü ile de ısıtabilirsiniz.
Eğer ön panel yapışkanlıysa belki bu şekilde sökülebilir.

Ön paneli sıcak hava ile biraz ısıtın. ondan sonra tekrar deneyin. Eğer sıcak hava yoksa kumaş üzerinden ütü ile de ısıtabilirsiniz.
Eğer ön panel yapışkanlıysa belki bu şekilde sökülebilir.
Yapışkanlı olduğunu da düşünmüyorum; bayağı açılıyor aralık fakat yukarı gelmiyor ben de zorlamak istemiyorum.

IMG_20250105_204153.jpg

IMG_20250105_203840.jpg

Forum istatistikleri

Konular
7,174
Üyeler
2,901
Son üye
ahmet045

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back