Dükkan tabelasına aydınlatma önerisi

Semih

Yeni Üye
Market tabelasına aydınlatma yapmak istiyorum marketin isminin yazısı içi dolu ahşaptan yapılmış içine işlem yapamam yani kenarlarına les döşesen olurmu burda sık sık yağmur kar yağıyor uzun süre götürecek birde led makrası modeli önerirmisiniz abiler saygılar

ACK ve CATA ürünleri Türkiyede çok popüler. IP66 sertifikalı bir tanesi kullanılabilir.

Kaliteyi led lamba için direncin sayısı , kullanılan direncin uygunluğu.
Trafosunun içindeki malzemeleri .
Vs gibi .
Tabelaya yapılacak tesisat düzeni .

Tabelaya ait yayınlamanız arkadaşların daha iyi yardımları olabilir .

Market tabelasına aydınlatma yapmak istiyorum marketin isminin yazısı içi dolu ahşaptan yapılmış içine işlem yapamam yani kenarlarına les döşesen olurmu burda sık sık yağmur kar yağıyor uzun süre götürecek birde led makrası modeli önerirmisiniz abiler saygılar
Uygun fiyat için CATA dış mekan trafosu ve dış mekan led neon ledleri kullanabilirsiniz. Duvar aplikleri belki veya wallwasher malzemeleri de olur. Moduler Dış Levha Ledleri vardır, bu tarz malzeme cinsleri ile elektrik görsel showu yapabilirsiniz. CATA, ACK, NOAS vb. markalar olabilir. Malzeme ile ilgili sorularınız olursa burdan dönüş yapabilirim

Otomobillerin gündüz farlarındaki gibi esnek neonumsu şerid ledler satılmakta. Besleme uçlarını iyi izole edersen kullanabilirsin.
Çok renklileri de war diye hatırlıyorum.
Neon Led diye heryerde satılıyor.
1782479293820.png
1782479382519.png
1782479461082.png

Ekler

• 1782479436918.png
    1782479436918.png
    542.8 KB · Görüntüleme: 2
Benim tercihim cata,noas gibi ürünleri kullanmayın kalitesi pek iyi değil

Forum istatistikleri

Konular
9,255