E-fatura Görsel Ekleme - xslt format

frekans50

⁵⁰
superentegrator.com sitesi üzerinden faturaya görsel eklemeye çalışıyorum. PNG vs yüklüyorum görünmüyor. xslt olarak da yüklenebilirmiş.

Bildiğimiz resimlerin bu formata nasıl dönüştürüleceğine dair bilgi yok. Menülerde dönüştürücü bir yer, program yok. "Fatura şablonu" adı altında başka sitelerde satılanlar var.

Aşağıdaki siteden dönüşüm yapılıyor. Resim baytları xslt kod içine nasıl gömülecek ?

Son durum: xslt olarak resim değil, belge şablonu yükleniyormuş. Bir fatura içinde bu şablon zaten gömülü oluyor.

Başka faturalardan bu şablon alınarak kendi faturamıza uyarlayabiliyoruz.

Şablon içine ayrıca logo ekleniyor, tablolar ayarlanıyor. Html benzeri yapısı varmış.

Son düzenleme:

Bu başka bir site, Base64 olarak gömülüyormuş ama resim de 260x260 px olacakmış, belki png yüklerken görünmemesinin nedeni bu olabilir.

Forum istatistikleri

Konular
8,007
Üyeler
3,191
Son üye
iclal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back