Resimde gördüğünüz kamera kayıt cihazı olan kara renkli kutuya iç mekan kamerasını bnc soketi üzerinden bağlıyorum ve kara kutunun vga cıkışını bilgisayarımın monitörüne bağladığımda kameranın gösterdiği görüntü monitöre geliyor yada kara kutunun hdmı cıkışını tv ye bağladığımda yine görüntü tv ye geliyor. Buraya kadar her şey tamam fakat ben resimde mavi ekranıyla görünen evlerin kapı girişindeki görüntülü monitör kamerasına iç mekan kamerasını bağlayıp görüntüyü bu monitörde görmek istiyorum.
Fakat kara kutunun cıkışları ile monitörün girişleri uyumsuz, monitörde ne vga nede hdmi girişleri var.
Son resimde bu monitörün arkasındaki baglantı klemensleri ve o klemenslere nelerin bağlanacagını gösteren bir etiket var.
Bu iç mekan kamerasını kara kutu üzerindenmi bağlıyacam ve öyle ise nasıl ? Yada direkt bu kamera monitöre bağlanabilirmi ?
Monitörün arkasında video + ve - girişleride var.
Not: Bu monitör evin diafon sistemine bağlı değil, bende boşta duruyor kamera takıp görüntü görüp göremeyeçeğimi denemek istiyorum.
Fakat kara kutunun cıkışları ile monitörün girişleri uyumsuz, monitörde ne vga nede hdmi girişleri var.
Son resimde bu monitörün arkasındaki baglantı klemensleri ve o klemenslere nelerin bağlanacagını gösteren bir etiket var.
Bu iç mekan kamerasını kara kutu üzerindenmi bağlıyacam ve öyle ise nasıl ? Yada direkt bu kamera monitöre bağlanabilirmi ?
Monitörün arkasında video + ve - girişleride var.
Not: Bu monitör evin diafon sistemine bağlı değil, bende boşta duruyor kamera takıp görüntü görüp göremeyeçeğimi denemek istiyorum.