Furkan KELEŞOĞLU
Aktif Üye
Tamam Fikrimi değiştirdim Ozaman sürücü katını izlasyon trafosu ile sürmek daha mantıklı olacaktır.
Kağıda bağlanan kablo kopmuş
1581 eklentisine bak
Abi 1cm kadar ucu var. Dremelin ucuna zımpara takıp giricem. Biraz ucundan soyup lehimlemeye çalışacağım. Oldu oldu. Olmadı yapacak bir şey yok.Eğer bobinin ucu hala kağıtta varsa belki lehimleyerek tamir edilebilir. Ama hassas cerrahi işi
Abi 1cm kadar ucu var. Dremelin ucuna zımpara takıp giricem. Biraz ucundan soyup lehimlemeye çalışacağım. Oldu oldu. Olmadı yapacak bir şey yok.
Abi o olmazsa eğer şu iş görür mü sence?Kağıdı dremelden korumak için de belki araya aluminyum folyo koyabilirsin.
İki uç birbirine raha erişiyor. Şimdilik eke gerek yok. Ama başka zaman lazım olursa güzel fikir.Oraya kablo olarak ,lehim emmede kullanılan tel kullanılabilir.
Satıcıdan kar almıyor mu bunlar? Bize niye bindiriyorkiOlur da, şu anda kullandığın çıkış transistörlerinin akım kapasite zaten biraz düşük, bunun da empedansı 5 Ω yerine 4 Ω, yani çıkışları daha da zorlayacak. Kendi orijinal BD433/BD434 alırsan bir sıkıntı olmaz ama.
Bu n11 de nasıl uğurlu adres oluyorsa ... Asıl üreticisinin sitesindeki fiyatlara en az %15 bindiriyor
Satıcıdan kar almıyor mu bunlar? Bize niye bindiriyorki
Kim dalga geçti abi. Hoparlör maalesef kablosu kopuk çıktı. Yapamazsam diye alternatif arıyorum.Cihazın kendi hoparlörü ile dalga geçerseniz köteği yersiniz.
O eski hoparlör ile 4W ta yaklaşık 96dbA ses elde edilebiliyordu.
Böylece o cihazın birkaç metre yakınındaki tüm kişiler sazın sesini rahatlıkla duyabiliyorlardı.
Çin işi uyduruk ve amacı farklı hoparlörleri bu amplide kullanırsanız darılır.
Tamam Fikrimi değiştirdim Ozaman sürücü katını izlasyon trafosu ile sürmek daha mantıklı olacaktır.
İzolasyon trafosunun ile nasıl bir fayda sağlayacağını düşünüyorsun Furkan?
Şuan o kasanın ve potların yerinde yeller esiyor abi.Şimdi o hoparlör ile ÇİN işi olanları karşılaştır.
Gerçek bir test için hoparlörün yerinde takılı olması da gerekmektedir.
Bu testi başarı ile yapabilirsen yukarda neler söylemek istediğimi anlayabileceksin.
Ayrıca osilasyon için POT bağlantılarını yapmak zorundasın.