Yapıştırmayı kapatıp çapraz yerleştirince sığdı ama yapıştırma desteği olmazsa kalkar gibime geliyor. Bir deneme yapacağım.Tablaya yapıştırma seçenekleri açık mı? Açıksa kapatıp deneyin. Hiç olmuyorsa çapraz yerleştirin.
Ender 3'lerin maksimum tabla yazdırma alanı 235*235 mm'dir fakat tablaya yapıştırma seçenekleri bir miktar alandan çalar. Curada gözüken yapı levhasının kenarında bulunan gri alan size bu kayıp alanı belirtir. Ya yapıştırma seçeneklerini kapatmayı deneyeceksiniz ki dediğiniz gibi sonuçları daha ağır olabilir ya da çapraz sığdırmaya çalışacaksınız. Ayrıca makinanın merkez nokta algılaması birazcık kayık durumdaysa sınırlarda dolaşmak yine hüsranla sonuçlanabilir.Yapıştırmayı kapatıp çapraz yerleştirince sığdı ama yapıştırma desteği olmazsa kalkar gibime geliyor. Bir deneme yapacağım.
Yarın deneyeceğim. Olmazsa kenar yapıştırmasını 1-2-3 tur dönecek şekilde, sığacak maksimum alanı kullanırım. Bu parçayı basabilirsem XR2206 projemi bitirmeyi düşünüyorum.Ender 3'lerin maksimum tabla yazdırma alanı 235*235 mm'dir fakat tablaya yapıştırma seçenekleri bir miktar alandan çalar. Curada gözüken yapı levhasının kenarında bulunan gri alan size bu kayıp alanı belirtir. Ya yapıştırma seçeneklerini kapatmayı deneyeceksiniz ki dediğiniz gibi sonuçları daha ağır olabilir ya da çapraz sığdırmaya çalışacaksınız. Ayrıca makinanın merkez nokta algılaması birazcık kayık durumdaysa sınırlarda dolaşmak yine hüsranla sonuçlanabilir.
23.5 x 23.5 olmalı.Ender 3 Pronun Maksimum baskı alanı 22x22cm değil mi?
Ben de güç kaynağına çerçeve yaparken aynı sorunu yaşadım. Kenar yapıştırma seçeneğini etek (bitişik olan hangisiyse) yapıp 2-3 tur yaptım manyetik tablaya sorunsuz baskı aldım. İhtimali arttırmak için ilk katmanın yazdırma hızını (normalde 20 ile yazar) daha da yavaş (10 gibi) bastırmayı deneyebilirsin.Yarın deneyeceğim. Olmazsa kenar yapıştırmasını 1-2-3 tur dönecek şekilde, sığacak maksimum alanı kullanırım. Bu parçayı basabilirsem XR2206 projemi bitirmeyi düşünüyorum.