Sercan
--
Arkadaşlar günün çok ciddi bir bölümünü bilgisayar başında çalışarak geçiriyorum. Bu süre normalde 12-15 saat, sıklıkla daha uzun oluyor. Bilgisayarlarımıza, monitörlerimize filan özenip kalitelisini alıyoruz. Gerçi benim bilgisayarı da güncellemem gerekiyor ama konumuz o değil. Aynı özeni genelde sağlımızı doğrudan etkileyecek sandalyeye göstermiyoruz. Benim koltuğun amortisörü artık sorun çıkartıyor ve kullanılamaz hale gelmek üzere yani yenisin alacağım.
Almışken de kaliteli daha doğrusu sağlık için en iyi seçeneği almak istiyorum. Yakın zamanda oyuncu koltukları filan epey popüler oldu. Hiç kullanan var mı? Başka tavsiyeleriniz var mı? 1200 Euroya dünyanın en iyi koltuğu başlıklı söylemleri değil de doğrudan tecrübe ettiğiniz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.
Almışken de kaliteli daha doğrusu sağlık için en iyi seçeneği almak istiyorum. Yakın zamanda oyuncu koltukları filan epey popüler oldu. Hiç kullanan var mı? Başka tavsiyeleriniz var mı? 1200 Euroya dünyanın en iyi koltuğu başlıklı söylemleri değil de doğrudan tecrübe ettiğiniz deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim.