Esp32 Kurulum

k7lest

Üye
esp32 almak istiyorum ama bilgisayarım yok. espyi ilk kullanımda kurmak için bilgisayar lazımmı yoksa direkt import atıp çalıştırıyormuyuz. başka kart da almıştım ama kurulum gerekiyormuş. boşa gitti malesef

esp32 almak istiyorum ama bilgisayarım yok. espyi ilk kullanımda kurmak için bilgisayar lazımmı yoksa direkt import atıp çalıştırıyormuyuz. başka kart da almıştım ama kurulum gerekiyormuş. boşa gitti malesef
İlk kullanımdan kastınız yazılım atmak ise android platformunda "arduinodroid" kullanabilirsin

İlk kullanımdan kastınız yazılım atmak ise android platformunda "arduinodroid" kullanabilirsin
evet hocam da attiny85 bootloader(secimi yanlis yapmis olabilirim bilmiyorum) kartını algılamadı. internette çokca kişi kullanmış ama onlar bilgisayardan kurulum yapan kişiler. esp32 ve pi pico w için arastırma yapıyorum suanda ama bilmiyorum

bu arada ilk kullanımdan kastım kod atmak değil. kod atmadan önce ardunio ide ile kurulum yapmak lazımmış digistump dosyaları falan atmamız gerekiyormuş. telefonum samsung a24. otg de doğru ama nedense algılamadı. otg sorunsuz

öğrenme amaçlı ise fiziksel kuruluma gerek yok, çok başarılı çalışan esp32 simülatörleri var. andorid üzerinden de kullanılabilir telefondan çok verimli olmuyor ama orta boy bir tablet iş görecektir.

Eğer Python düşünürseniz, bir defa bilgisayar ile interperter yüklersiniz. Wifi üzerinden cep telefonunu esp'ye bağlarsınız. Cep telefonu internet tarayıcısı ile bir şeyler yapabilirsiniz.
Ama daha iyisi muhtemelen Micro REPL olabilir.

Forum istatistikleri

Konular
7,528
Üyeler
3,053
Son üye
xo88name

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
Back