ESP32 vs RPICO

Ahmet

S38>S85

Videoda yaptığı benchmark testinin neye dayandığını bilmiyorum ama videoyu çeken abinin burda bir oyun yaptığını düşünüyorum picodan ekrana zil telleriyle dağınık dağınık gitmiş esp32'den ekrana gelen kablolar birbirine bağlı gayet nizamı gelen jumper kablolar.

Şartlar eşit değil!!
Biz pico'dan memnunuz :katil2:
Elimdeki proje bitsin bende bir test yaptırayım bunlara.
Elimde 2'side var

Bu ESP32 nin de o kadar çok fazla geliştirme kartı var ki, hangisinin artısı eksisi yok akılda tutmak mümkün değil. Daha önce bir ESP32 almıştım ama ne aldığımı unuttum, bir bulmaya çalışayım bakalım.

Bu ESP32 nin de o kadar çok fazla geliştirme kartı var ki, hangisinin artısı eksisi yok akılda tutmak mümkün değil. Daha önce bir ESP32 almıştım ama ne aldığımı unuttum, bir bulmaya çalışayım bakalım.
wroom almıştın abi

edit: yanlış hatırladım.
bildirimlerine bakarsan aldığın linki'de görürsün abi

Şimdi baktım ESP32-WROOM-32E. Ama hangi akla hizmetle sadece modül aldım acaba :katil2: Geliştirme kartı olanını neden almadım hayret. Buna yakın zamanda geliştirme kartı yapmayacağıma göre geliştirme kartlı bir tane almam lazım. Herhalde 100 çeşit var

Şimdi baktım ESP32-WROOM-32E. Ama hangi akla hizmetle sadece modül aldım acaba :katil2: Geliştirme kartı olanını neden almadım hayret. Buna yakın zamanda geliştirme kartı yapmayacağıma göre geliştirme kartlı bir tane almam lazım. Herhalde 100 çeşit var

Ben geliştirme kartı olana kendim birdaha kart yaptım bendeki devMod :katil2:
Çünkü kartı geliştirenler deney borduna sığmasın diye geliştirmiş.
Sığması için 2 tane deney bordunu yatay olarak birleştirmek gerek ama birinin güç hattı sökülmüş olmalı.

IMG_20220626_121543.jpg

Çevrimiçi personel

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,016
Üyeler
3,195
Son üye
Fatih TOK

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back