Evde bluetooth hoparlör yapımı

Gerçekten filtresiz çalışan bir class Dymiş, TI evm si için o güçler de heatsink kullanmış. Bu durumdan benim çıkarımım linkteki modülün specleri yanıltıcı olarak değerlendirilebilir.

Burada ayrintili inceleme var. Uzerindeki sogutucu yetiyor gorunuyor.

Ben anlamadım şimdi olayı, ben ilk attığınjz linkteki 2x50W olan modül için konuşuyorum. Üzerinde heatsink vs olmayan, sizin attığınız TI entegre orada kullanılıyor sanmıştım ancak sanırım öyle değilmiş, ben heatsinkli olana heatsink yetmez demiyorum ki, bu heatsinksiz olanın specleri yanıltıcı olabilir diyorum. Aksini iddia ediyor musunuz onu da pek anlamadım gerçi

Iyi de ilk attigimda heatsink olmadigini nereden cikardiniz ki? Resimlerdeki alt ve ust plakalar aluminyum ve birbirine tutturulmus halde. Sanirim bu sadece cipin uzerindeki heatsink kadar etkili olacaktir.

Edit : Tamam, anladim. Siz @Encoder 'in attigi 15W'lik olani diyorsunuz. O ilk attigi mesajda 2x3W'lik bir devre onermisti ama 250TL gibi bir fiyati vardi. Sonradan degistirip 15W'lik olani atti. 15W'ta %95 verimlilikte sogutucu gerekmeyebilir gercekten.

Sizin motorobit sitesinden attığınız 2x50W olanı söylüyorum, heatsink yok. İnternetten başka fotolara da baktım alttaki ve üstteki plaka ile modül arasında bağlantı yok, iki tarafta spacer ile aralanmış durumda. Anladığım kadarıyla alıp test ettiğiniz bir ürün değil zaten, büyük ihtimalle specleri yanıltıcı o ürünün.

Sizin motorobit sitesinden attığınız 2x50W olanı söylüyorum, heatsink yok. İnternetten başka fotolara da baktım alttaki ve üstteki plaka ile modül arasında bağlantı yok, iki tarafta spacer ile aralanmış durumda. Anladığım kadarıyla alıp test ettiğiniz bir ürün değil zaten, büyük ihtimalle specleri yanıltıcı o ürünün.
Baskasinin sattigi mala kefil olacak degilim. :cool: Bende Cin'den aldigim var, sorunsuz calisiyor.

F788D5A1-8F43-4157-9FFC-C295FE09A47C.jpeg
eski tıraş makinem ve eski hoparlörden ct14 bluetooth modülü ile 1.5 2saatlik verim alabiliyorum traş makinesinin motora giden kablolarını modüle bağladım modülün çıkışlarını da hoparlöre. bu modülün fazla gücü yok ama sesi gayet iyi çıkıyor tek sıkıntısı youtube müzikte iyi çıkıyor youtube videolu yere girince ses kesilip duruyor. fikir vermesi açısından paylaştım

Ekler

• 7FA4008B-9E4E-4E56-950E-5E30E6DC0220.jpeg
    7FA4008B-9E4E-4E56-950E-5E30E6DC0220.jpeg
    588.4 KB · Görüntüleme: 22
TPA3110 2x15 amfi modül aldım. Sesini sona çekinde bayağı bir ses çıkıyor. Basları vb baya güzel.

Forum istatistikleri

Konular
7,285
Üyeler
2,938
Son üye
oguzbaste

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back