Fluke 107 Digital Multimetre Buzzer ses sorun

Magnetic field

Yeni Üye
Merhaba, Arkadaşlar 1 hafta önce Fluke 107 el tipi multimetre almıştım. sıkıntım buzzer sesi az geliyor Fluke markasının bu modellerimi böyle daha önceleri bir çok farklı ölçü aletleri kullanmış birisi olarak hiç memnun kalmadım. Çok net ve temiz ölçümler yapıyor stabil bir şekilde malzeme, kalitesi üst düzeyde ama bu ses konusunda sınıfta kaldı.

Multimetrelerin buzzer seslerinin seviyesi ile ilgili benim bildiğim bir standart yok. Ben şahsen az sesli olanı tercih ederim, çünkü gecenin yarısında bir cihaz ile uğraşırken ahaliyi uyandırmak istemem :)

Ev kullanımı, konusundan çok haklısınız. dışarıda çalışırken hele ki gürültülü bir ortam ise kulağımızı yaklaştırmak gerekecek.

Youtube'daki inceleme videolarındaki ses ile karşılaştırdın ve aynı ise, tasarımdandır. Ama daha az ise belki de cihazda bir sorun var ve değişim gerekiyor.

Ben genelde, bir ürün almadan çok detaylı araştırırım. cihazın PCB Board tasarım özelliklerini kullanım amacına göre Youtube videoların tamamını izledim cihazda bir problem görünmüyor bu modellerde böyle üretmişler.

Forum istatistikleri

Konular
7,729
Üyeler
3,120
Son üye
senoltuzal

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back