2 sene oldu sanırım en son bu foruma girmeyeli. Tekrardan merhabalar. Lafı uzatmadan sizden bir öneri istiyorum ama önce şunu belirteyim: lehim makineleri hakkında çok az bilgim var. Yaklaşık 5.000 TL bütçem var (güzel bir makine bulabilirsem üzerine çıkmayı düşünebilirim). Senelerdir markası belirsiz, istasyonlu havyam ömrünü doldurdu. Çok ince veya çok kaba denilemeyecek elektronik devreler yapıyorum; nadiren SMD parçalar söküp takıyorum. Sıcak havaya ihtiyacım yok. Pertinaksla falan devreler yapıyorum ve almışken iyi bir şey alayım diyorum.
3 seçenek arasında kaldım...
3 seçenek arasında kaldım...
- erenim0
- havya
- Cevaplar: 7
- Forum: Test Cihazları, Laboratuvar Ekipmanları
Selam bu konuda bahsettiğim havyayı aldım almak isteyen arkadaşlar olursa tavsiye ederim 10sn sürmüyor ısınması(kullandığınız adaptöre bağlı) sıcaklık dengesi harika sürekli aynı sıcaklıkta kalabilmek için gücü arttırıp azaltıyor büyük yerleri lehimlerken çok kolaylık sağlıyor uçları kaliteli hissetiriyor ama uzun kullanımda belli olur ben çoğunlukla evde kullancam ama atölyem olmadığı için direkt sıcakken bile aliminyum kapağını takıp çantasına koyuyorum çok az yer kaplıyor