Merhabalar,
Bu foruma üye olurken, çalışma yapısına acemi olduğumdan, resimleri taşıyarak karşılaştırma kısmını aşarken, birkaç deneme yapmak zorunda kaldım.
Bu yapıyı bilmeyenler için, geçilmesi gereken zorlu bir aşama olabilir. Belkide üye kaybınada neden olmuş bir aşama olabilir. Uğraşarak çözülebiliyor.
Yada bilinçli koyulmuşda olabilir.
Aynı fonksiyon içinde bir yere sıçramada goto - labelden haberdarım. #include <setjmp.h> LongJump SetJump yapılarını istediğim gibi kullanamadım.
Amacım fonksiyonlar arasında istediğim noktaya sıçrama yapabilmek. Yapmak istediğimi altda anlatmaya çalıştım.
Bunu nasıl yapabilirim? Lütfen beni yönlendirebilirmisiniz.
NOT:
formun metin editörü kod satıları başlarındaki girintileri atlayıp, kodları sola dayalı gösteriyor gibi duruyor. Bu kod yazımlı gösterimlerde anlaşılmayı-okumayı güçleştirebilir. Yetkili/ilgili dikkate almayı düşünürse bilgisine iletilir.
void CN_Interrupt() // işlemci giriş pin kesmesi interruptu.
{
...kodlar...
if(şartlar1) Atla_1;
...kodlar...
}
void TIMER1_Interrupt() // işlemci timer kesmesi interruptu.
{
...kodlar...
if(şartlar2) Atla_2;
...kodlar...
}
Double BolmeYap (float sayi1, float sayi2) // kullanıcı tanımlı yazılan fonksiyon.
{
...kodlar...
if(şartlar3) Atla_3;
...kodlar...
}
int main(void)
{
...kodlar...
while(1)
{
...kodlar...
...kodlar...
Atla_1:
...kodlar...
...kodlar...
Atla_2:
...kodlar...
...kodlar...
Atla_3:
...kodlar...
...kodlar...
}
}
Bu foruma üye olurken, çalışma yapısına acemi olduğumdan, resimleri taşıyarak karşılaştırma kısmını aşarken, birkaç deneme yapmak zorunda kaldım.
Bu yapıyı bilmeyenler için, geçilmesi gereken zorlu bir aşama olabilir. Belkide üye kaybınada neden olmuş bir aşama olabilir. Uğraşarak çözülebiliyor.
Yada bilinçli koyulmuşda olabilir.
Aynı fonksiyon içinde bir yere sıçramada goto - labelden haberdarım. #include <setjmp.h> LongJump SetJump yapılarını istediğim gibi kullanamadım.
Amacım fonksiyonlar arasında istediğim noktaya sıçrama yapabilmek. Yapmak istediğimi altda anlatmaya çalıştım.
Bunu nasıl yapabilirim? Lütfen beni yönlendirebilirmisiniz.
NOT:
formun metin editörü kod satıları başlarındaki girintileri atlayıp, kodları sola dayalı gösteriyor gibi duruyor. Bu kod yazımlı gösterimlerde anlaşılmayı-okumayı güçleştirebilir. Yetkili/ilgili dikkate almayı düşünürse bilgisine iletilir.
void CN_Interrupt() // işlemci giriş pin kesmesi interruptu.
{
...kodlar...
if(şartlar1) Atla_1;
...kodlar...
}
void TIMER1_Interrupt() // işlemci timer kesmesi interruptu.
{
...kodlar...
if(şartlar2) Atla_2;
...kodlar...
}
Double BolmeYap (float sayi1, float sayi2) // kullanıcı tanımlı yazılan fonksiyon.
{
...kodlar...
if(şartlar3) Atla_3;
...kodlar...
}
int main(void)
{
...kodlar...
while(1)
{
...kodlar...
...kodlar...