Sercan
--
CREALITY 3D CR-10 S4 desteklediği Filamentler: PLA / ABS / TPU / WOOD / carbon fiber / CopperPLA dışında diğer filamentleri
CREALITY 3D CR-10 S4 desteklediği Filamentler: PLA / ABS / TPU / WOOD / carbon fiber / CopperPLA dışında diğer filamentleri
Bu aseton ile parlatma işini bende denedim ama vidolardaki gibi eski görünümlü plastiği parlatmadı .Benim yaptığım hafif yüksek bir platforma plastik parçasını koymak zemine aseton dökmek üzerini fanus gibi kapatmak 20-25 dakika beklemek .Ama pek birşey değişmiyor.Nerede hata yapıyorum?..... aseton ile cilalamak. Bu işlem fincanı sızdırmaz hale getirebilir belki.
Bu aseton ile parlatma işini bende denedim ama vidolardaki gibi eski görünümlü plastiği parlatmadı .Benim yaptığım hafif yüksek bir platforma plastik parçasını koymak zemine aseton dökmek üzerini fanus gibi kapatmak 20-25 dakika beklemek .Ama pek birşey değişmiyor.Nerede hata yapıyorum?
Hocam tüm konuyu okumadım ama fitilin birleşim yeri açık kalıyor gibi anladım olayı. Kanal derinliğini bilemiyorum ancak o kanala otura o ring bulabilirsin... Ek yeri olmadığı için vakum oluşur düşüncesindeyim.
Öyle epoksi, 3d filan hassas olmaz. İşlenecek malzemeyi ve modeli çizip gönderebilirsen iş yoğunluğu azalınca ben cnc de işlerim.
Kompakt nedir?
Mdf gibi birsey mi? Mumkunse Link verirmisin bir inceleyim.
Link bende de yok. Ama wikipedia sayfası var genel olarak anlatan
Decorative laminate - Wikipedia
en.wikipedia.org
MDF gibi değil bu. MDF'de recine yok ve karbür olmayan kesici takımları çok çabuk köreltiyor. İçindeki elyaftan dolayı da akciğerlere zararlı. Kompaktın böyle sakıncaları yok.