Hazırları var abi. İstenilen ölçülerde seçiyorsun. Şöyle bir site bulmuştum. Ne ararsan var sitede..
Kauçuk Sepeti, Kauçuk, Kauçuk Satışı, Kauçuk Üretimi
Kauçuk Esaslı Malzemeler ve türevlerinin siparişle veya stoklu ürünlerimizden talep edilerek istenilen ölçü, adet ve nitelikleri doğrultusunda üretim ve satışı yapılmaktadır.www.kaucuksepeti.net
Hemen üstte istediğin tipte seçebiliyorsun silikon vs olanları var.
O-ring Fitil Şerit
Kauçuk Esaslı Malzemeler ve türevlerinin siparişle veya stoklu ürünlerimizden talep edilerek istenilen ölçü, adet ve nitelikleri doğrultusunda üretim ve satışı yapılmaktadır.www.kaucuksepeti.net
Bulamadım dediğin fitting dediğin hangi parça?
Bu arada ilk vakum tabla düşüncemi şöyle aşağıdaki tasarlamıştım. Bahsettin gibi direk birleşik fitil kullanmayı düşünmüştüm. Ve eğer max vakum şiddetine karşı gelebilecek yaylı "spring plunger"i seçebilirsem sadece malzemenin oturacağı yerdeki vakum alanları açılacaktı. Böylelikle eğer malzememi, kütüğümü grid ölçülerinin katları şekilde ayarlarsam hiç fitillle vs uğraşmadan her modelimi işleyebilecektim. Hem de kapalı vakum sistemi olacaktı.
BV1000 - BVC BALL VALVES
Shop now for better vacuum cups. Better Vacuum Cups, Inc. manufactures top notch vacuum cups for all CNC Flat Table Routers.bettervacuumcups.com
Bulamadım dediğin fitting dediğin hangi parça?