Gece görüşü olan ve hareket tespit ettiğinde kayda giren kamera lazım

Havadaki tozdan dolayı kamera aktif olmaz. Fare hızlı hareket etmişse, kamera kayıtta geç kalmış olabilir.
Üstad; Atölyeye kedi bırak. Bir kaç gün kedi orada kalsın. Fare kedinin kokusunu alırsa,
fare bir daha gelmez.
 
Son düzenleme:
Görüntülerde net olarak görüyorum toz ve sineği, o yüzden hareket algılamanın iyi çalıştığından eminim. Eğer bu tip kameralar görüntüdeki değişimleri kaçırıyor olsaydı, yapmaları gereken en önemli işi doğru yapmıyorlar demektir :)
 
Hortumun resmini çekemeden atılmış. 1 m kadar bir hortum, yarısında sadece bakır tel kalmış, plastiği tamamen gitmiş. Giden yarısı testere bıçağına yakın olan taraf. Hortum aşağıdaki gibi, çapı 100 mm.

1622998696383.png
 
Bu arada farelerin girebileceği bir yer daha belirledim. 50 mm pimaş mutfak gider borusunun ucu açıktı, çünkü orada mutfak yok. Oraya bir tapa alacağım, şimdilik tornadan çıkan spiral talaşları top haline getirip oraya tıktım.
 

Forum istatistikleri

Konular
8,397
Mesajlar
137,912
Üyeler
3,322
Son üye
asmukami

Son kaynaklar

Son profil mesajları

mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Back
Top