Google gemini epostalara bakıyor..?

Andromeda

Aktif Üye
Bir yere teknik destek için posta gönderdim ama cevap vermediler diye geminiye dert yandım..!
gönderdiğim yerin posta adresinide sorumda belirttim.
Bu soruyu sorunca google workspace etkinliğine bağlanmanız gerekir ekranı çıkıyor ama reddettim.İkinci adımda ilk mesajı
kopyala yapıştır yaparak tekrar sordum ,Görünüşe göre gönderdiğiniz e-postaya henüz bir yanıt gelmemiş. Gmail kutunuzu kontrol ettiğimde, 23 Ocak 2026 tarihinde..... diyerek cevap verdi..
postaları mı okuyorsun diyince siz izin verdiniz dedi..2 kere denedim, izin vermediğim halde kontrol yapıyor.bu nasıl iş..
postaların içeriğini okumuyorum,sadece postayı kontrol ediyorum diyor..

Okuyor. izin veriyorsunuz. dolambaçlı bir ifadesi vardır. izin anlamına gelir..

1769607377564.png
1769607508776.png

İzin vermesen ne olur? Hem gemini hem gmail sunucular google şemsiyesi altında. Diyelim izin vermedin, gerçekten okumadığını nasıl bileceksin?

Eğer internette isen, her zaman, her şeyinin meydanda olduğunu varsayman lazım.

Bir yere teknik destek için posta gönderdim ama cevap vermediler diye geminiye dert yandım..!
gönderdiğim yerin posta adresinide sorumda belirttim.
Bu soruyu sorunca google workspace etkinliğine bağlanmanız gerekir ekranı çıkıyor ama reddettim.İkinci adımda ilk mesajı
kopyala yapıştır yaparak tekrar sordum ,Görünüşe göre gönderdiğiniz e-postaya henüz bir yanıt gelmemiş. Gmail kutunuzu kontrol ettiğimde, 23 Ocak 2026 tarihinde..... diyerek cevap verdi..
postaları mı okuyorsun diyince siz izin verdiniz dedi..2 kere denedim, izin vermediğim halde kontrol yapıyor.bu nasıl iş..
postaların içeriğini okumuyorum,sadece postayı kontrol ediyorum diyor..

Tamamen gizlilik istiyorsanız, ağın fişini tamamen çekmeli ve usb bellek vs gibi harici bağlantıları da kullanmamanız lazım, diğer türlü mümkün değil.

Forum istatistikleri

Konular
8,850
Üyeler
3,555
Son üye
Logi

Son kaynaklar

Back