30V 20A güç kaynağı düşünüyorum.
Amacım 10-15 Ampere kadar akım çekebilen amfi hoparlör gibi hassas devreler ve tamirleriyle uğraşacağım.
Sitede güç kaynağı tavsiye ile ilgili sayfaları okudum.
@taydin hocanın "Lineer güç kaynakları da hem gürültü, hem de dinamik performans açısından SMPS lere göre daha üstündür." yorumu üzerine Lineer güç kaynağı almaya karar verdim. Ancak 20A'lık güç kaynaklarının hepsinde PWM veya SMPS yazıyor.
Mesela bu linklerdeki gibi;
www.perpaotomasyon.com
www.perpaotomasyon.com
Bu durumda ne yapmalıyım?
Lineer 30V 5A olanı mı almalıyım?
Yoksa PWM'li 30V 20A olanı alıp çıkışa filtre eklemek yeterli olur mu?
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Marka da önerir misiniz?
Amacım 10-15 Ampere kadar akım çekebilen amfi hoparlör gibi hassas devreler ve tamirleriyle uğraşacağım.
Sitede güç kaynağı tavsiye ile ilgili sayfaları okudum.
@taydin hocanın "Lineer güç kaynakları da hem gürültü, hem de dinamik performans açısından SMPS lere göre daha üstündür." yorumu üzerine Lineer güç kaynağı almaya karar verdim. Ancak 20A'lık güç kaynaklarının hepsinde PWM veya SMPS yazıyor.
Mesela bu linklerdeki gibi;

Sunline SL-3020S 30V 20A Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı | 9.063,60 TL İndirimli Fiyat İle Satın Al
Sunline markalı Sunline SL-3020S 30V 20A Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı ürünü en ucuz fiyat ve aynı gün kargo seçeneği ile perpaotomasyon.com'dan 9.063,60 TL İndirim Fırsatı ile satın al.

Prolink P-3020 30V 20A Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı | 8.847,47 TL İndirimli Fiyat İle Satın Al
Prolink markalı Prolink P-3020 30V 20A Ayarlanabilir DC Güç Kaynağı ürünü en ucuz fiyat ve aynı gün kargo seçeneği ile perpaotomasyon.com'dan 8.847,47 TL İndirim Fırsatı ile satın al.
Bu durumda ne yapmalıyım?
Lineer 30V 5A olanı mı almalıyım?
Yoksa PWM'li 30V 20A olanı alıp çıkışa filtre eklemek yeterli olur mu?
Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Marka da önerir misiniz?