Hocam nyquist ve rootlocus grafikleri bir kaç yorum yapmamız gerekiyorNe grafiği olduğunu bilmiyorum ki doğru yanlış diyeyim. O kısma sen karar vereceksin. Senin o grafikleri çizdirmeden görmeyi beklediğin bir şey olmalı, grafikler sağlıyorsa tamamdır.
Hocam routh Hurwitz kararlılık uygulayabilmek için hangi denklemi kullanmalıyım acil yardımınıza ihtiyacım var routh uygulayabiliyorum ama hangi tf yi kullanıcam bilmiyorumYer kök dediğin root locus mu, pole zero plot mu?
Root locus ise bu sayfayı incele: https://www.mathworks.com/help/control/ref/dynamicsystem.rlocus.html
Hata alıyorsan da genellikle mathworks un forumlarında zaten sorulmuş oluyo google a arat çıkar. Transfer fonksiyonu doğru elde ettin mi?
Hocam benim nyquist +root locus + routh Hurwitz kararlılık kriterlerini çizmem için hangi tf yi kullanıcamTransfer fonksiyonunun characteristic denklemine uygulayacaksın. Hangi tf yi kullanıcam bilmiyorumdan kastın ne? Open loop a mı closed loop a mı uygulayacağım demek istiyorsun?
Hocam sisteme routh uygulayacağım transfer fonksiyonu indir dediğim tf mi ona routh uygulamak imkansız değil mi onu soruyorumDediğini cidden anlamıyorum. Sistemin transfer fonksiyonunu kullanacaksın