Half bridge Mosfet Driver

Klasik IR21xxx lerin besleme tuzagina dustugunu saniyorum.

Bir deney yapmani onermistim. O deneyi yapmis olsaydin keske.

Asagidaki duzenegi kur. (Dokumanda orjinal cizimde benim kisa devre ettigim yerde yuk var.)

Girise %50 duty sinyal gir. Cikistan sinyal alacaksin.

Alirsan sana bir video linki verecegim.

1752418053726.png

Klasik IR21xxx lerin besleme tuzagina dustugunu saniyorum.

Bir deney yapmani onermistim. O deneyi yapmis olsaydin keske.

Asagidaki duzenegi kur. (Dokumanda orjinal cizimde benim kisa devre ettigim yerde yuk var.)

Girise %50 duty sinyal gir. Cikistan sinyal alacaksin.

Alirsan sana bir video linki verecegim.

42774 eklentisine bak
Devre kartların 7 tane yapmıştım.Onun üzerinden test yaptım.Neyse artık önemli olan tam h köprüsünde çalışması.

Tam h köprüsünü, monofaze olarak çalıştırdım.Zaten anlattıklarından anladım.Bölünmemiş tek hattan kapasitör desteklemeden çalışmazdı.senin sayende anladım ,saol

Bu ciplerin ust kismindaki (H Side) surucu beslemesinin nasil calistigini anlamak cok onemli. Cunku bu cip lerle calisacaksan hep dikkat etmen gerekecek.

Muhtemelen sen cipin ust kismini H koprunun sol ustu icin, cipin alt kismini da H koprunun sag alti icin kullaniyorsun.
Diger cipte benzer sekilde.

Boyle olunca benim son uygulama notuna koydugum kocaman nokta kendiliginden olusuyor tek farkla. iki cipten birisininVs bacagi diger cipe bagli Low Side Mosun Drain bacagina baglaniyor.

Burdaki trigi anlatan video asagida.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
7,980
Üyeler
3,187
Son üye
greenman

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back