abi bunun ölüsünü el yapımı gümüş model diye kakalarlar millete.Çok enteresan şeyler var yav. Benim böceği Yaban Hayatı grubunda paylaşırken orada da şöyle bir böcek gördüm. Sanki el yapımı gibi.
18303 eklentisine bak
Gün içinde kesin cinsine ulaşabilirim diye düşünüyorum. Grup da işin uzmanları var. Henüz teşrif etmediler. Ama hobi olarak böcekler ile ilgilenenlerin çoğunluğu Konakdelen Teke Böceği olabilir diyorlar. Bir de Hamam Böcekleri sineklik telinde gezinemezmiş.Biraz araştırdım. Oryantal hamam böceği diye bir tür varmış. Tabi alttan tanimlayanadim ama en çok benzeyen o bence.
Birde alman kalorifer böcekleri varmış benzer tür oda olabilir.
Yok abi rastlamadım. Belkide vardır ama dikkatimi çekmemiştir. Ben bu türleri gördüm mü kaçacak yer arıyorum. Bin dolar verseler 2-3 metreden fazla yaklaşmam.Boynuzlu geyik böcekleri de var mı oralarda Gökhan? Bunları meraklıları binlerce dolara satın alıyormuş. Yukarıdaki yaratık olduğuna göre belki o da vardır
18307 eklentisine bak
Burada birde meşhur sürüngenler var. Kertenkeleden büyük, iguana dan küçük. Orta sınıf birşey. Bukalemun diyeceğim ama ondanda büyük. @serkan_48 biliyordur belki cinsini. Para ediyorsa yakalar satarız onları.
Aklıma Leonardo Dicaprio'nun bir filmi geldi ama filmin ismini hatırlayamadım.Evet birşeyler yapmamız lazım, bizim pahalı hobilerimiz var
burada gezdiğimiz dağlarda yolun ortasından çıkmış kocaman bir ceviz ağacı dalı gövdesinden neredeyse 10 metre uzağa varıyor tahmininim 45-50 yıllık bir ağaç.Evet birşeyler yapmamız lazım, bizim pahalı hobilerimiz var