Hangi kamerayı almalıyım?

Tavsiyeleriniz benim için ufuk açıcı oldu. Bunun için tekrar teşekkür ederim.

Başlangıç seviyesinde bir ürün alıp kısa sürede değiştirme ihtiyacı duymaktansa, biraz daha sabredip Sony Alpha 6700 ya da muadili bir ürünle yola çıkmanın, uzun vadede daha isabetli olacağı kanaati bende ağır bastı.

En son Adobe Premiere ve Vegas gibi yazılımlar kullanmıştım. Ancak aradan epey zaman geçti. Şu an hangi araçların öne çıktığını da açıkçası bilmiyorum. O zamana kadar, bu işlere yeniden alışabilmek adına telefonla denemeler yapmayı, video montajı ve benzeri süreçleri de tecrübe etmeyi düşünüyorum.

Kısmet olursa, herhangi bir gecikme de olmazsa yıl ortasına doğru kendi evime taşınmayı ve buna bağlı olarak atölyemi yeniden düzenlemeyi planlıyorum.

O zamana kadar yapacağım telefon ile çekim denemelerinin de bana yol göstereceğini umuyorum.

Bu süreçte kamera araştırmalarına da devam edeceğim.

Yol gösteren her türlü tavsiyeye hala açığım.
Aslında bütün kameralar sizin için aynı işlevi görecek, en kötü 4K s-log çeken sony kamera da en iyi 4K s-log çeken kamera da sonucunda 4K s-log çekiyor (örneğin a6300,a6400,a6500,a6600,a6700) değişen tek şey ekstra özellikler örneğin af, ibisin kaç stop olduğu vs vs.
ben sadece bir şey eklemek istiyorum, o da kamera piyasasının çok hızlı olması, ben her gün sahibindene girip bi en yeni ilanlara bakıyorum, çünkü arada sırada 30 40 bin liralık kameraları 15-20 bin liraya bulabiliyorsunuz ve ertesi gün kapıyor alıcılar, hem satması çok kolay hem de ucuza şansa bazen bulunabiliyor, ara sıra bakmanızı öneririm

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,768
Üyeler
3,512
Son üye
marsi

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back