Baran EKREM
Aktif Üye
Selamlar
RF/Mikrodalga/Anten gibi çalışmalarda evde kullanabileceğim cep tipi VNA/SA bakıyorum.
S parametreleri vs görmek adına en azından fikir verecek kadar doğrulama yapsın yeterli.
Normal aletler malumunuz çok pahalı.
Başta bangood olmak üzere şu ürünlerden hangilerini tavsiye edersiniz ?
Tahmini 5GHz kadar mikrodalga uğraşabilirim o yüzden 6GHz yazanları gördüm fakat gerçekten bu bant genişliklerinde tatmin edici sonuçlar veriyor mu ?
İyi çalışmalar dilerim.
RF/Mikrodalga/Anten gibi çalışmalarda evde kullanabileceğim cep tipi VNA/SA bakıyorum.
S parametreleri vs görmek adına en azından fikir verecek kadar doğrulama yapsın yeterli.
Normal aletler malumunuz çok pahalı.
Başta bangood olmak üzere şu ürünlerden hangilerini tavsiye edersiniz ?
LTDZ_35M-4400MHZ WIN NWT4 Spectrum Analyzer Sweep Frequency Onboard Phase-locked Loop Chip ADF4351
Yalnızca US$55.99, en iyi LTDZ_35M-4400MHZ WIN NWT4 Spectrum Analyzer Sweep Frequency Onboard Phase-locked Loop Chip ADF4351 online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Orijinal Hugen 50kHz-6.3GHz LiteVNA 2.8"/3.95" Ekran Vektör Ağ Analizörü HF VHF UHF Anten
Yalnızca US$135.99, en iyi Orijinal Hugen 50kHz-6.3GHz LiteVNA 2.8"/3.95" Ekran Vektör Ağ Analizörü HF VHF UHF Anten online satış mağazasını toptan fiyata satın alın.
tr.banggood.com
Tahmini 5GHz kadar mikrodalga uğraşabilirim o yüzden 6GHz yazanları gördüm fakat gerçekten bu bant genişliklerinde tatmin edici sonuçlar veriyor mu ?
İyi çalışmalar dilerim.