hızlı opamp ihtiyacı (opa4354 muaili) - Unity-Gain Bandwidth: 250 MHz

czorgormez

Temporary user
tersine mühendislik amaçlı, tr piyasasından temin edebileceğim hızlı bir op-amp ihtiyacım var.
elimdeki numunede kullanılan op-amp opa4354. 4 kanal.

temel özellikleri şöyle:
• Unity-Gain Bandwidth: 250 MHz• Wide Bandwidth: 100-MHz GBW• High Slew Rate: 150 V/µs• Low Noise: 6.5 nV√Hz• Rail-to-Rail I/O• High Output Current: > 100 mA• Excellent Video Performance:– Differential Gain: 0.02%, Differential Phase:0.09°– 0.1-dB Gain Flatness: 40 MHz• Low Input Bias Current: 3 pA

hızlıca bi bakındım (özdisan vs) ama benzer speclerde bir op-amp bulamadım. NE592 çok yaygın ama o op-amp da rail to rail degil ve giriş empedansı kurtarmıyor.

ne iş yapıyor derseniz 250kbit canbus data hattı üzerinden temassız veri okuyor.

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,034
Üyeler
3,203
Son üye
İskender Zâde

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back