Mdf ağır malzeme olduğu için hem daha sağlam olmasını istedim ve ayrıca eğimden kurtulmak içinde 4 er ayak tercih ettim.Ben beğendim. Ama o raflar için 4 tane ayak çok olmuş. Normalde 2 tanesi bile tutar. Garantiye almak için 3 koysan çok sağlam olur. Dördüncü abartı olmuş. Kendini boşuna yormuşun bence.
İş gören birşey olsa yeterli.SMPS'in özellikleri neler?
2. ve 3. raftakiler için gerekir gibi görünüyor, kafa eğik masadayken zararı yok ama kafayı kaldırınca göz alıyor."Mission control" tamam gibi duruyor Işıkların önüne bir reflektör ayarlaman lazım gibi duruyor ama.
En alttaki floresan ampulü değiştirmenizi öneririm. Ampul ellere çok yakın kolayca çarpıp kırabilir, kendinize de zarar verebilirsiniz. Bence en iyisi endirekt aydınlatmadır, çünkü keskin gölgelere sebep olmaz ve gözleri yormaz.2. ve 3. raftakiler için gerekir gibi görünüyor, kafa eğik masadayken zararı yok ama kafayı kaldırınca göz alıyor.
ikili anahtarın bir butonuna 2 ve 3, diğer butonuna da 1. raftaki 2 adet ışığı bağladım, ayrı ayrı kontrol ediyorum.
Masa 73cm derinlikte, ben uçtan 53cm geriye ve rafların alt kısmında duvara 20cm mesafede monte ettim, el takılma vs durum söz konusu değil, tabi masada yatma durumu filan olmazsaEn alttaki floresan ampulü değiştirmenizi öneririm. Ampul ellere çok yakın kolayca çarpıp kırabilir, kendinize de zarar verebilirsiniz. Bence en iyisi endirekt aydınlatmadır, çünkü keskin gölgelere sebep olmaz ve gözleri yormaz.
Masa ve raflar ile uğraştığım için henüz denemeye fırsatım olmadı. Bana aldırdığınız demonte güç kaynağı siparişi gelince deneyeceğim galiba.Havyadan memnun musun?
Masa ve raflar ile uğraştığım için henüz denemeye fırsatım olmadı.
Bu havyada sivri uç çıktı işimi görür mü yoksa daha iyi bir uç mu alayım mı ne dersin?
Keski uç kastettim aslında ama adı aklıma gelmedi, hangi ucu almam lazım link verirmisin?Keski uç mutlaka alman lazım. Hazır masa ve raflar ile meşgul iken bence siparişini ver. Sivri uç sadece çok özel durumlarda işe yarıyor ve işe yaraması için de gerçekten baya sivri olması lazım.