Bence bu firmayı listeye eklemek lazım. Güzel ürünler getiriyorlar.
Listeye eklendi.
Bence bu firmayı listeye eklemek lazım. Güzel ürünler getiriyorlar.
aslında konuyu şurada epey konuştuk, ben oradaki görüşümün hala arkasındayım; kendim de bir amatör olarak yalıtım trafosuna falan para vermem emsal 2 trafoyu ters kaskat bağlayıp (sekonderler birbirine/ primer1 giriş /primer2 çıkış şeklinde) kullanır işim birince söker başka yere kullanırım.Bunlar olası kullanım senaryolarının içinde.
Bunlar olası kullanım senaryolarının içinde.
Tam da üstüne bastınSen de benim gibi bir kere alayım, geniş şekilde kullanayım diye düşünüyorsun. İyi bir politika
500 VA izolasyon trafosu araştırabilirsin. Yaygın bulunuyor ve 1500 TL gibi bir fiyatı var. Bununla 3 kVA UPS bile tamir edersin. Neticede tamir sonrası herhalde UPS'i maksimum yük ile test etmeyeceksin. Ben inverter tasarımı düşündüğüm için, maksimum yükte de test edeceğim için 4.5 kVA lık trafo aldım.
%3-4 olarak belirttiği verim değil. Uk yanlış hatırlamıyorsam short circuit test altında rated voltajının yüzde kaçı primer voltajı olması gerektiğini belirtiyor. Bu değer aslında eş değer devredeki seri bileşenlerin yani bakır kaybı gibi değişkenkerin durumu hakkında bilgi veriyor. Ancak tek başında verimli demek için yeterli değil, zira core loss u ifade eden bileşenden yoksun, open circuit testte yapılması lazım. Ancak düşük olması daha verimli olacağını gösterir o değerin.Şu uygundur
Ama işte tipik Türk esnafı. Trafonun verimini %3 - %4 olarak belirtmişler. Yani bunların dediğine göre 500 VA veriyorsun, 15 VA alıyorsun Ayrıca ürünün resmi de yanlış. Neyse önemli değil, o trafo işini görür.
220v 1000va izolasyon trafosu deyince hangi standarda göre yapıyorlar volt ve watt dışında? Başka parametreye ihtiyaç varmı acaba ?ozel sarım yapan trafoculardan da fiyat almanızda fayda var daha yeni birtanesi listeye eklendi diğer konuda bahsedilen
Normalde bir trafo için bu iki değer çok yeterli değil. Voltaj regulasyonu, izolasyon dayanımı gibi değerlere de ihtiyaç var. Ancak tek bir adet alınacak iken ne kadar seçme şansı olur bilmiyorum. Sizin amacınız da zaten bunu sürekli kullanmak değil, piyasadaki herhangi bir izolasyon trafosu diye satılan trafo sanırım işinizi görür220v 1000va izolasyon trafosu deyince hangi standarda göre yapıyorlar volt ve watt dışında? Başka parametreye ihtiyaç varmı acaba ?
kafasında kancası takılı ise birşey olmaz değil ise de pek birşey olmaz gerçi zaten çok hafif anca pini uzerine dik dusse bi ihtimal sıkıntı olabilir onu da paketi engellemiştirOsiloskop probunun olduğu poşet 1 metre yükseklikten parke üstüne düştü, zarar görme olasılığı var mı?
5V USB'yi 1X ve 10X olarak olc, belli olur zaten.Osiloskop probunun olduğu poşet 1 metre yükseklikten parke üstüne düştü, zarar görme olasılığı var mı?
Poşetkafasında kancası takılı ise birşey olmaz değil ise de pek birşey olmaz gerçi zaten çok hafif anca pini uzerine dik dusse bi ihtimal sıkıntı olabilir onu da paketi engellemiştir
5v adaptörü ölçerken izoleli trafoya bağllamaya gerek yok sanırım, 5v adaptörde toprak hattı yok çünkü.5V USB'yi 1X ve 10X olarak olc, belli olur zaten.
Bence bu daha iyi bir seçenek ama konuşulduğu gibi farklı firmalardan fiyat almakta yarar var. En basitinden Trendyol komisiyonu olmayacak.AGP Enerji Monofaze 1000va Izolasyon Trafosu 220v/220v Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AGP Enerji Monofaze 1000va Izolasyon Trafosu 220v/220v yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1000 TL gibi farkla şu nasıl