mecidiyekoy de printserBir lazer kazıyıcı projem var, bu lazer yazıcıların içindeki projektörlerden İstanbul içinde hurda olarak nerede bulabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Lazeri kullanmayacağım, ihtiyacım olan içindeki polygon aynaLazer kaziyici icin gerekli lazerlerin hurdaya dusmesi icin cok erken. En iyisi aliexpress den yada ic piyasadan temin etmek.
aynı modülün içinde olurlar geneldeLazeri kullanmayacağım, ihtiyacım olan içindeki polygon ayna
Aynalar aliexpressde (yada alibabada emin değilim ) motor ile birlikte satılıyor diye hatırlıyorum zamanında bakmiştimLazeri kullanmayacağım, ihtiyacım olan içindeki polygon ayna
100k olmaz ki, sıradan lazer yazıcı içindeki ayna, ben bunları ayrı olarak söküp satan hurdacı gibi bildiğiniz yerler var mı demek istedimAynalar aliexpressde (yada alibabada emin değilim ) motor ile birlikte satılıyor diye hatırlıyorum zamanında bakmiştim
Hursasını düşürmek çok düşük ihtimal gibi gözüküyor bildigim kadarı ile bu cihazlar 100k felan bozulsa da kolay kolay hurdaya gitmez gibi
markalama lazerini kastetmiş olabilir100k olmaz ki, sıradan lazer yazıcı içindeki ayna, ben bunları ayrı olarak söküp satan hurdacı gibi bildiğiniz yerler var mı demek istedim
Galvo ayna kazıyıcı felan denince ben de direkt lazer markalama olarak düşündüm normal ev tipi bir lazer printerdan mı bahsediyorsunuz100k olmaz ki, sıradan lazer yazıcı içindeki ayna, ben bunları ayrı olarak söküp satan hurdacı gibi bildiğiniz yerler var mı demek istedim
Lazer yazıcı dedim, fiber lazer galvo kafası zaten ayrı satılıyorbu lazer yazıcıların
Aslında tam olarak kazıma değil, bir nevi pozlama için, fotorezist materyal pozlaması için kullanacağım, elimdeki lazer 405nm 500mw, yeterli olur muhtemelenkazıma işlemi için hangi dalgaboyunda kaç w güç gerekli?
Hayır, kendi programımı yazıyorumAçık kaynaklı flatcam yazılımı lazer pcb kazıma konusunda baya gelişmiş özellikler sunuyor onu mu kullanacaksınız? Evde lazer ile PCB üretmek için ben de bir makine üzerinde çalışıyorum