İçi delik NEMA 8 / 11

0xyit

Üye
1745085357022.png
Bana bu motorun aynısından veya bir iki boyut büyüğünden lazım. fakat mil baştan sona delik olacak, türkiyede yok, düz nema 8 alıp delsem büyük ihtimalle sertleştirilmiş çelik geleceği için delemeyeceğim, sizce bir yolu var mı? veya alternatif olarak içi boş stepper / servo / bldc nereden bulurum?

normal motorla yapacağım çok büyük ihtimal. uğraşmak istemiyorum ülkenin saçma şartlarıyla artık
Tr de hollow shaft nema bulursunuz muhtemelen hatta zamanında nema 8 de bulmustum sanırım ama pahalıydı nema 8 kullanılmasının sebebi motorun hafif olması gerekmesi

@0xyit maalesef doğrudan hollow shaft oldugunu belirten bir ürün bulamadım
Pololunun ürün resimlerinde iki tarafta da delik gözüküyor ama bunlar birleşiyor mu ne datasheette ne pololunun sitesinde nede soyo nun sitesinde bir bilgi yok (asıl uretici de soyo zaten pololu disbrütor gibi)

Direnc.nette nema 11 motorobitte nema 8 ve birkaç çeşit nema 11 stokta gözüküyor bu satıcılara ulaşıp şafttakı daliğin diğer taraftan çıkıp çıkmadığını kontrol etmelerini isteyebilirsiniz
Nema 8 nema 11 den cok daha hafif buarada

Son olarak şaft çapına dikkat edin aldiğiniz uçların tutacağı ile uyumlu olsun gördüğüm kadarıyla standart değil 4-5 mm iki versiyon var

Çinde 20$ altına deliklileri var ama Şu yeni gümrük şeylerini bekleyip görmek hala satın alınabilir mi

Kendine eziyet etme.

Bu uygulamada motorun fildir fildir donmesi gerekmiyor. Donecegi en fazla 180 derece.

Cizimdeki yapi is goruyor. Videodaki duzenekte de aynisini kullandim. Silikon hortum kullandigin zaman hortumun boyunu da yeterince sarkma olusturacak kadar sectigin zaman istedigin oluyor zaten.

1745231324263.png

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
7,626
Üyeler
3,082
Son üye
futti133

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
az bilgili çok meraklı
Back