0xyit
Üye
PNP kafasi, ici bos olmasinin sebebi vakum icinAsil amacindan bahset.
Bu sekilde yapmak aklima gelmisti ama tereddut etmistim, 3D'den basip yapmak veya direkt baskiya disli ekleyip baska bir motorla dondurmek gibi, bakalim deneyecegimTam tahmin ettigim gibi. Ben su sekilde cozum bulmustum.
Cipi vakumla emen aparat step motorun milinde.
dedigim sekilde dislilerle eger 3dden bastigim parcayi dondurme yonteminden gidersem normal pnplerde yapilan hortuma rulman takma olayini da yapilabilir aslinda.360 derece donus gerekmedigi icin basit bir T parca yetiyor. Silikon hortum donmeyi tolere ediyor.
Nozzle ucu falan aldım aliexpressten, geldiği zaman tasarım yapıp burada paylaşırım.Hollow shaft diye geçiyor aynı sebepten ben de araştırmıştım ancak hayal olarak kaldı
Bu motor da satılıyor hatta 2 li komple eksen olarak da satılıyor ama gümrüğe takılır muhtemelenNozzle ucu falan aldım aliexpressten, geldiği zaman tasarım yapıp burada paylaşırım.
normal motorla yapacağım çok büyük ihtimal. uğraşmak istemiyorum ülkenin saçma şartlarıyla artıkBu motor da satılıyor hatta 2 li komple eksen olarak da satılıyor ama gümrüğe takılır muhtemelen
Tr de hollow shaft nema bulursunuz muhtemelen hatta zamanında nema 8 de bulmustum sanırım ama pahalıydı nema 8 kullanılmasının sebebi motorun hafif olması gerekmesinormal motorla yapacağım çok büyük ihtimal. uğraşmak istemiyorum ülkenin saçma şartlarıyla artık
Baya baktım ben fakat bulamadım, eğer bulursanız linklerseniz sevinirimTr de hollow shaft nema bulursunuz muhtemelen hatta zamanında nema 8 de bulmustum sanırım ama pahalıydı nema 8 kullanılmasının sebebi motorun hafif olması gerekmesi
Birkaç sene oluyor ben bakalı yarın bilgisayar basına geçince bi arayayımBaya baktım ben fakat bulamadım, eğer bulursanız linklerseniz sevinirim
onun yerine safti cikarir delik saft takarim. onemli olan ayni fiyata getirmek yurtdisiyla.Illede delik diyorsan sanayide EDM ile delerler. Ama biraz tuzlu olur.
Rulman oldugunu hatirlat gerekli onlemi alsinlar.