IGBT leri ölçecek yeterli bilgiye sahip olmadığımdan cihaz arızalı olarak bir kenarda yatıyor.ıgbt ler arılazalımı çıktı? genellikle o şekilde açıldıklarında arızalı çıkıyorlar.
Youtube da kolayca anlatan videolar vardı. Belli bir yönle süreklilik testinde ikaz veriyordu tersinde vermiyordu bir şeyler. Bir de duvardaki anahtar gibi açık veya kapalı kalıyordu kısa devre edince sanki mekanik bir şeymiş gibi eski konumuna geliyordu. Büyüklerim yanlış anlamasın çok tecrübesizce bir şeyler yazdım. Demek istediğim devreden çıkardıktan sonra hele, kontrolünü rahatlıkla yapasın abi.IGBT leri ölçecek yeterli bilgiye sahip olmadığımdan cihaz arızalı olarak bir kenarda yatıyor.
Cihaz benim olmadığı için yanlış birşey yapıp sağlam olanı da bozmak istemedim.Youtube da kolayca anlatan videolar vardı. Belli bir yönle süreklilik testinde ikaz veriyordu tersinde vermiyordu bir şeyler. Bir de duvardaki anahtar gibi açık veya kapalı kalıyordu kısa devre edince sanki mekanik bir şeymiş gibi eski konumuna geliyordu. Büyüklerim yanlış anlamasın çok tecrübesizce bir şeyler yazdım. Demek istediğim devreden çıkardıktan sonra hele, kontrolünü rahatlıkla yapasın abi.