Endorfin35+
Kayıtsız Üye
La ben sana espiri yapmayı yasaklamadım mı?Arkada parlayan senin picolu güç kaynağı mı @Gokrtl abi
Pardon abi ben halüsinasyon görüyormuşum.La ben sana espiri yapmayı yasaklamadım mı?
en son o güç kaynağıyla uğraşıyordu sonra motora binip dağlara doğru gitti. ben de anlamadım.Pardon abi ben halüsinasyon görüyormuşum.
Uzun zamandır görmedim ya.
Sonra geri geldi abi dağdan.en son o güç kaynağıyla uğraşıyordu sonra motora binip dağlara doğru gitti. ben de anlamadım.
Hiçbir elektronikçinin yanına elim boş gitmem paylaştıkça öğreniyoruz.Ahmet sağolsun boş gelmemiş. Bende boş gelmemiştim ama yaşladım artık, malzemeleri evde unuttum.
Fırsat bulursam gitmeden, bulamazsam gittikten sonra kargo ile ulaştıracağım.
18469 eklentisine bak
Yoo neysen osun işte.Ben çok kötü çıkmışım
Ben ikidebir gözlüğümü siliyordum ya yanlış gözlüğü almışım ondan net göremiyormuşumYoo neysen osun işte.
Bende bred pitt değilim hani. Yan yana sırıtmamışız fazla.
Lokasyon 10/10 gerçek elektronikçilere layık.Ahmet sağolsun boş gelmemiş. Bende boş gelmemiştim ama yaşladım artık, malzemeleri evde unuttum.
Fırsat bulursam gitmeden, bulamazsam gittikten sonra kargo ile ulaştıracağım.
18469 eklentisine bak
Ah birde esnafı elektronikçi olsa 1. Onur tam karşıdaki isim vermeyelim IR led istiyoruz UV vsr buda olur diyorLokasyon 10/10 gerçek elektronikçilere layık.
Ah birde esnafı elektronikçi olsa 1. Onur tam karşıdaki isim vermeyelim IR led istiyoruz UV vsr buda olur diyor
Bu şekilde yanıt vermeyen 2 işletme var izmirde belki daha vardır ben bilmiyorumdur.18470 eklentisine bak
Yok valla elin Amerikalısı da bunu yaptıysa bu durum satıcılar arasında ırzi.
Kaynak: kitsandparts
Ben baskı devreyi tercih ediyorum yinede