Jbc CD-2BQF muadil uç

onurerer

Üye
Merhaba herkese iyi forumlar dilerim,

Jbc havya kullanıyorum çok yoğun kullanmadığım için uçları fazla yıpranmıyor fakat balta uç dediğimiz uç orijinal olmasına rağmen çok kısa sürede bozuldu, kutudan çıkan uçları kullanıyordum şu ara uç almak istedim ama fiyatlar pek iç açıcı değil. Bu istasyonda muadil uç kullanan var mı? Var ise nereden buluruz ya da muadil uçların cihaza bir zararı olur mu? Deneyimli ustalarımdan görüş ve önerilerini almak isterim.

Aixun havya ile balta uç olan c210 kullanıyorum. Ben alırken aşağıdaki link en ucuzuydu 3 tane balta C210 almıştım.

Zaten yan sanayi uçlarda JBC bazında 3 tip uç var çeşit yok gibi.
Aixun sette düz uç vardı neredeyse hiçbir işime uygun olamayacak kadar hassas diye balta uç aldım.
Bir süredir kullanıyorum şekil olarak bana çok kullanışlı geldi.
Uzun süredir (9 ay) kullanmıyorum ama şimdilik uçlardan memnunum.
Çinden uç seçerken hangi markaya seçeyim diye araştırdım ama bir sonuca varamadım.
Eğer telefon tamircisi bir tanıdığınız varsa uzun kullanım altında en sağlam muadil uç markasını anca o söyleyebilir öğrenirseniz ben de duymak isterim.

Aixun havya ile balta uç olan c210 kullanıyorum. Ben alırken aşağıdaki link en ucuzuydu 3 tane balta C210 almıştım.

Zaten yan sanayi uçlarda JBC bazında 3 tip uç var çeşit yok gibi.
Aixun sette düz uç vardı neredeyse hiçbir işime uygun olamayacak kadar hassas diye balta uç aldım.
Bir süredir kullanıyorum şekil olarak bana çok kullanışlı geldi.
Uzun süredir (9 ay) kullanmıyorum ama şimdilik uçlardan memnunum.
Çinden uç seçerken hangi markaya seçeyim diye araştırdım ama bir sonuca varamadım.
Eğer telefon tamircisi bir tanıdığınız varsa uzun kullanım altında en sağlam muadil uç markasını anca o söyleyebilir öğrenirseniz ben de duymak isterim.
Cevabınız için teşekkürler üstad, laptop, anakart ve donanım tamiri yapıyorum. Jbc istasyon ve orijinal uçlar kullanıyorum uçlar uzun ömürlü normalde ve kullanışlı, acaba bu istasyonda muadil olarak başka bir marka kullanan oluyor mu onu merak etmiştim, kullanan varsa cihaza bir zararı oluyor mu diye. Bir balta uç olmuş 1300 civarı ondan biraz yan sanayiye geçmeyi düşünebilirim :)

Forum istatistikleri

Konular
6,847
Üyeler
2,779
Son üye
Kersoyu

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back