bu bize 100 liraya mal olurBu sefer buldum galiba SAMM Farnellda var.
1077728 HIROSE(HRS) RPC1-12RB-6P(71) Plug, Panel, 6Pole
Plug, Panel, 6Pole; Product Range:Rp Series; Circular Connector Shell Style:Panel Mount Receptacle; No. Of Contacts:6Contacts; Circular Contact Type:Solder Pin; Coupling Style:-; Connector Body Material:Nylon (Polyamide) Body; Connector Body Plating:-; Contact Material:Brass; Contact...farnell.samm.com
Aliexpressteki iki katı fiyatına. Birde bu kaliteli gibi duruyor.bu bize 100 liraya mal olur
bakalım sokete gelince karar veririz nerden alacağız.Aliexpressteki iki katı fiyatına.
Bu üç tane uç bırakmalarının temel sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.Kendin yap'çıların işini zorlaştırmak için elinden geleni yapmış herifler. Ama azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz
Yani sadece pinlerin görevleri farklı olabilir. O da pinleri lehimlerken ayalanabilecek birşey zaten. Zaten aşağıdaki diagrama göre bağlantıda farklılık var. Bu neyi değiştiriyor anlamadım tabii. T245te Vout1 tek pine bağlı iken T210da iki pine birden bağlı. Bu dördüncü bağlantı bu olmalı. Birde heater ve termokupl bağlantısında bir farklılık var.Mekanik olarak konnektörler aynı. Ama T210 un konnektöründe 4 tane sinyal varken, T245 konnektöründe 3 tane sinyal var. Belki T210 da termokupl ile rezistansı tamamen ayırdılar birbirinden. Veya başka ilave bir özellik de olabilir, bilmiyorum.
Peki bu heater ve tc arasındaki bağlantı farkı neyi değiştiriyor. Zaten bu heater ve tc bağlantısını genel olarak tam anlayamadım.T210 da kafa karıştırmak için orta ucu orta pine de göndermiş herifler.
Belki de işlemci sapı tanısın diye IO gibi kullanılıyordur.T210 da kafa karıştırmak için orta ucu orta pine de göndermiş herifler.
Belki de işlemci sapı tanısın diye IO gibi kullanılıyordur.