JLCPCB, PCBWAY, PCB kargolar

1enjoy

Üye
118x133 oranalrında bir pcb tasarladım ve jlcpcb ve pcbway e baktığımda 30 euro sınırını aşıyorum. Bu konu hakkında ne yapabiliriz? Tecrübesi olan veya Türkiyede pcb üreten firmalar var mı kalitesi nasıl?

iki yüzlü 10mil track / 10 mil space ve 0.3mm delik/0.7mm via pad kullanırsan yerli üreticilerde sorun yaşamazsın.
odak, beker, printronics veya baskı devre olabilir. tabi jlc'ye kıyasla çok daha pahalı olacaktır.

diğer seçenek de jlc'deki 8 dolarlık global direct kargoyu seçmek. bu durumda gümrük masrafları peşin tahsil edilir ve yaklaşık 20-25 günde paket elinde olur. bir de jlc'de hesabındaki indirim kuponlarına bak belki durumu kurtarabilir.

Jlc ddl secenegi ortalama 15 gün.suruyor. diğer alternatif aracı firmalar var Çin'de PCB yaptıran.forum da daha önce konuşuldu .

iki yüzlü 10mil track / 10 mil space ve 0.3mm delik/0.7mm via pad kullanırsan yerli üreticilerde sorun yaşamazsın.
odak, beker, printronics veya baskı devre olabilir. tabi jlc'ye kıyasla çok daha pahalı olacaktır.

diğer seçenek de jlc'deki 8 dolarlık global direct kargoyu seçmek. bu durumda gümrük masrafları peşin tahsil edilir ve yaklaşık 20-25 günde paket elinde olur. bir de jlc'de hesabındaki indirim kuponlarına bak belki durumu kurtarabilir.

Bu firmalar içinde indirim kuponu/hediye çeki alma imkanı yok mu, veya sipariş verip iptal ederek ödememizi cüzdana aktarıp sonraki alışverişte bunlarla ödemeyi 30 Euro altına çekmeyi denesek başarılı olur mu?

Bu firmalar içinde indirim kuponu/hediye çeki alma imkanı yok mu, veya sipariş verip iptal ederek ödememizi cüzdana aktarıp sonraki alışverişte bunlarla ödemeyi 30 Euro altına çekmeyi denesek başarılı olur mu?
yeni hesap açabilirsin ama uğraşılmaz. bir ara gelen pcbleri youtubeda paylaştığında kupon verdiği programları vardı devam ediyorsa bakılabilir.

Hocam global direct ile geldiğinde peki gümrüğe takılması mümkün değil mi aliexpress siparişim 1 aydır gümrükte bekliyor mesela

1738085564688.png

Hocam global direct ile geldiğinde peki gümrüğe takılması mümkün değil mi aliexpress siparişim 1 aydır gümrükte bekliyor mesela

39956 eklentisine bak
toplam bedel 54 dolar olursa tabi takılır. hangi kargo seçilirse seçilsin toplam 30 euro altında kalmalı.
ama fedex 22us, global 8usd. yani global seçtiğinde 20-22 dolarlık pcb sipariş hakkın oluyor. bu da 10 adet 118x133 pcb için yeterli olmalı.

Forum istatistikleri

Konular
7,274
Üyeler
2,933
Son üye
talhassmiths

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Freemont2.0 herbokolog Freemont2.0 wrote on herbokolog's profile.
nick iniz yakıyor
:D
Freemont2.0 posta Freemont2.0 wrote on posta's profile.
Merhabalar :)
az bilgili çok meraklı
Prooffy semih_s Prooffy wrote on semih_s's profile.
Merhaba, sizden DSO2C10 hakkında bilgi rica ettim. Yanıtlarsanız sevinirim...
Unal taydin Unal wrote on taydin's profile.
Timur Bey, Arduino kontrollü bir akü şarj cihazı yapmaya çalışıyorum. Aklımdaki fikri basit bir çizim olarak konu açmıştım. Özellikle sizin fikirlerinizi çok önemsiyorum.
Back