Kablosuz Kamera Sistemi(100 mt menzilli)

Xiomi yi bir ara almayı düşünmüştüm..böyle bir durumda almam.

Herhangi bir IP kamera için kendi android programımızı yazabilirmiyiz acaba..cep telefonundan> modeme> oradan kameraya bağlanmak için..
Direkt olmaz bir server kiralamanız gerekli aracı olarak.
Cep telefonunuz direkt ip kameraya erişemez server veya statik ip niz yoksa.
Telefon uygulamasından izlenenlerin serverini üreticisi sağlıyor

Son düzenleme:
Dedem anneaneme "karı" diye seslenirdi. O da dedeme "adam" diye seslenirdi.

Aşağılık kompleksi bence.
1. aile nin özel hayatı istedikleri gibi konuşurlar
2. evet rahatsız oluryorum turkey yazısından bunuda yazdım adam da bana aşalık komplesi yazdı fazla uzatmak istemiyorum Zaten yazılacak herşeyi yazdım

şimdi sen bana aşalık komplesim var diyosun öylemi?

Aşağılık kompleksi, kişinin kendini başkalarından daha yetersiz ve değersiz hissetmesi durumudur.

Benim kimsenin sevgisine ya da ilgisinine ihtiyacım yok hayatımda yeteri kadar beni seven insanlar var.

Kusura bakmayında saçma sapan konuyorsunuz daha ne dediğini bilmiyormusun……

bu psikolojik bir rahatsızlık bir kelimeye takılmamdan hasta edip tanı koydunuz memorial den aradılar gelsin ikiside işe başlasın diyorlar

aaa konuda sapmış :katil1:

Raspberry Pi veya benzeri bir mikro bilgisayar kullanabilirsiniz.

Python ile geliştirilmiş bir uygulama, zil çaldığında fotoğraf çekebilir ve size gönderebilir.

İnterneti uzatmak için Wi-Fi sinyalini güçlendiren cihazlar veya uzun menzilli antenler kullanabilirsiniz.

aaa konuda sapmış :katil1:

Raspberry Pi veya benzeri bir mikro bilgisayar kullanabilirsiniz.

Python ile geliştirilmiş bir uygulama, zil çaldığında fotoğraf çekebilir ve size gönderebilir.

İnterneti uzatmak için Wi-Fi sinyalini güçlendiren cihazlar veya uzun menzilli antenler kullanabilirsiniz.
Biz o konuyu hallettik Xiomi 360 türevi bir kamera alıp kuracağız.

• Beğen
Reactions: nt
Biz o konuyu hallettik Xiomi 360 türevi bir kamera alıp kuracağız.
Xiaomi 360 biraz pahali. Benzer daha ekonomik cozumlerde var.

Ozaman size kısa tarih ve dil bilgisi dersi veriyim.

Bu muhabbet 2. Viyana kuşatmasından sonra yapıldı, bizim surlardan içerigirdiğimizin kanıtları var.
Burunları kafataslarımdan içeriye göçmüş iskeletler bulundu yüzlerce.

Adamların dili LATİNCEDİR araştırın Prof. Doktor.lar :katil1:
latincedede böyle bir terim yoktur kalkıp bana yok Almancada şöyle bunda böyle demeyin ben neyin ne olduğunu biliyorum okudum sizde okuyun öğrenin ülkenizin adıyla dalga geçtirtmeyin.

Son düzenleme:
Su var mesela, fiyati uygun. 1500 TL'ye tek urun almaktansa bunlardan bir kac tane alinabilir. Wi fi, gece gorusu, E27 duy ile montaj kolayligi, telefon destegi falan var. Pratik urunler.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
6,952
Üyeler
2,824
Son üye
selocan32

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar forumda yeniyim! Bir sorum olacaktı lcr meterler hakkında. Hem bobini ölçen hemde bobin direnci ölçen bir lcr meter var mı acaba?
Back