güneş fırtınasına hazırlanıyorum ondan aldım bunu pilli olması özelliğinden dolayı seçtim ama iyi olduSen bunu radyo olarak kullan. Telefonu da BT uzerinden boombox ile kullanmaya devam edersin.
güneş fırtınasına hazırlanıyorum ondan aldım bunu pilli olması özelliğinden dolayı seçtim ama iyi olduSen bunu radyo olarak kullan. Telefonu da BT uzerinden boombox ile kullanmaya devam edersin.
abi ben bunları yapabilsem keşke...sadece on off bide radyoyu ayarlarım ne yapıcam telefon eksik kalsınRADIO OFF a alın teyp in PLAY ve REC (Kırmızı) tuşuna basın (Boş kaset varsa onu takın ) -yada kaset koydunuz bölümde sol altta üzerine bastırınca inen ince bir pin olabilir ona basın (kaset yoksa eğer yani) o sırada bu dedğim dairesel 5 pinli sokete sırasıyla dikiş iğnesi dokundurun bir bir pinde bir hoparlörden zırrr diye bir ses ,diğer pinlerden birindede diğer hoparlr den aynı sesi duyarsınız
Bu pinlere telefonuzunun kulaklık çıkışını lehimleyince müziği net duyabilirsiniz
Yok bişey olmaz ben riski olsa anlatırmıydım@Omega abi çarpılırım falan hiç gerek yok ben senin bilgi birikimin ve tecrübene sahip olmadığımdan diyorum