Kafuter yapıştırıcılar

czorgormez

Temporary user
Katılım
27 Ekim 2022
Mesajlar
2,527
Kafuter marka çin malı elektronikte kullanılan çeşitli yapıştırıcılar var. bana özellikle bu güç kaynaklarında vs. gördüğümüz sert ama esnek kondansatör-bobin yapıştırdıkları lazım oluyor. bildiğim kadarıyla malzememin adı silastic. kürlenirken asidik gazlar yaymayan bir tür silikon.

diğer nalbur silikonları veya yapıştırıcılar zamanla elektroniği ya da plastikleri bozabiliyor. K704 türkiyede rahatlıkla bulunuyor ama çok çeşidi var. tecrübe eden oldu mu ?


 
Hocam biz bunu kullanıyoruz sorun yaşamdık ,tek sıkıntısı hızlı kuruyor tüpü açtınız mı bitirmeniz lazım yoksa bi hafta sonra çöp oluyor.


th.png
 
Hocam biz bunu kullanıyoruz sorun yaşamdık ,tek sıkıntısı hızlı kuruyor tüpü açtınız mı bitirmeniz lazım yoksa bi hafta sonra çöp oluyor.


41855 eklentisine bak

araştırdığım kadarıyla silastic denen madde zaten bir tür RTV silikon. ben de buradan 45gr tüp sipariş ettim 250 tl. bu tip malzemeler paketi açılmasa dahi 1-1.5 yılda katılaşıyor. evde 2-3 senedir bekleyen tüp silikonların hepsi içinde katılaşmış.

 

Çevrimiçi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
8,643
Mesajlar
141,299
Üyeler
3,439
Son üye
halil ibrahim

Son kaynaklar

Son profil mesajları

Abdullah karaoglan falcon_browning Abdullah karaoglan wrote on falcon_browning's profile.
selamın aleyküm ses sistemindeki cızırtıyı hallettınızmi
"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back
Top