Keil'de kod tamamlama ile donma problemi?

Mucit23

Üye
Selamlar

Keil'de Son birkaç aydır çözemediğim bir sorun var deli ediyor adamı. Kod tamamlama PC'yi tamamen donduruyor. Yani öyle ki hiç bir işlem yapamıyorum. PC inanılmaz derece yavaşlıyor. Keil ile alakası olsun yada olmasın her şey yavaşlıyor. Yani Tarayıcıda bir sekmeyi açamıyorum pc'nin bütün fonksiyonları yavaşlıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Keil Version: 5.23

Selamlar

Keil'de Son birkaç aydır çözemediğim bir sorun var deli ediyor adamı. Kod tamamlama PC'yi tamamen donduruyor. Yani öyle ki hiç bir işlem yapamıyorum. PC inanılmaz derece yavaşlıyor. Keil ile alakası olsun yada olmasın her şey yavaşlıyor. Yani Tarayıcıda bir sekmeyi açamıyorum pc'nin bütün fonksiyonları yavaşlıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

Keil Version: 5.23
5.26 sürümü üzerine yükseltilmesi isteniyor.

tahmini konuşuyorum. muhtemelen o sistem arkada java gibi lanet bir yapı kullanıyor. java'nın her şeyi kilitleyebilme sistemi boşta %100 çalıştırabilme gibi hataları var.

Keil bildiğim kadarıyla java altyapısını kullanmıyor.
Genel bir öneri olarak varsa antivirüs yazılımını kapatıp deneyin.
Include edilen kütüphaneler içerisindeki sayısız küçük .c ve .h dosyaları indexlerken antivirüs programı araya girip tarif ettiğiniz soruna neden olabilir.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,527
Üyeler
3,381
Son üye
mehmetulukaya

Son kaynaklar

Son profil mesajları

"Araştırma, ne yaptığını bilmediğinde yaptığın şeydir." - Wernher von Braun
mechanic ayhanarican mechanic wrote on ayhanarican's profile.
https://www.allmystery.de almanca biliyorsan burada araştır. Yapay zekada çeviriyor gerçi.
Almanların matematik bilgisi daha iyi oluyor.
“Kendi yolunu çizen kişi, kimsenin izinden gitmez.” – Nietzsche
Kim İslâm’da güzel bir çığır açarsa (güzel bir alışkanlık başlatırsa), onun sevabı ve kendisinden sonra ona uyanların sevapları, onların sevaplarından hiçbir şey eksilmeksizin ona da yazılır.
erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Back