Selam !
Bir kriptografi aracı geliştirdim/geliştiriyorum ve geri bildirimlerinizi almak istiyorum!
Bu araç, farklı kriptografi tekniklerini içeriyor ve kullanıcıların verilerini şifrelemek, hash oluşturmak ve
brute force saldırısı(BU SELF BRUTE FORCE YANİ SALDIRMIYOR YÜKLEYECEĞİNİZ TXT DOSYASINA YAZACAGINIZ HASH İLE TAARUZ YAPIYOR)
gibi çeşitli işlemleri gerçekleştirmek için kullanılabilir.
Kod şu anda çalışır durumda ve temel kriptografi işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ancak, daha da geliştirmek için sizin fikirlerinizi almak istiyorum. İşte bazı sorular:
Hangi kriptografi yöntemlerini daha fazla kullanmak istersiniz? AES, DES, RSA gibi?
BUNUN İÇİN LİSTEM VAR EKLENECEK ALGORİTMALAR
Güvenlik açısından, kodun hangi kısımlarını güçlendirmemiz gerekebilir?
Performansı artırmak veya daha verimli hale getirmek için ne gibi önerileriniz var?
Hangi ek özellikler kodun işlevselliğini artırabilir?
Ve en önemlisi Sizlerin istediği bir özellik varmı şunu yapsan daha iyi olur gibi
Geri bildirimlerinizi bekliyorum,
Teşekkürler
Bir kriptografi aracı geliştirdim/geliştiriyorum ve geri bildirimlerinizi almak istiyorum!
Bu araç, farklı kriptografi tekniklerini içeriyor ve kullanıcıların verilerini şifrelemek, hash oluşturmak ve
brute force saldırısı(BU SELF BRUTE FORCE YANİ SALDIRMIYOR YÜKLEYECEĞİNİZ TXT DOSYASINA YAZACAGINIZ HASH İLE TAARUZ YAPIYOR)
gibi çeşitli işlemleri gerçekleştirmek için kullanılabilir.
Kod şu anda çalışır durumda ve temel kriptografi işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Ancak, daha da geliştirmek için sizin fikirlerinizi almak istiyorum. İşte bazı sorular:
Hangi kriptografi yöntemlerini daha fazla kullanmak istersiniz? AES, DES, RSA gibi?
BUNUN İÇİN LİSTEM VAR EKLENECEK ALGORİTMALAR
- Blowfish
- CAST
- ARC2
- DES3
- ARC4
- IDEA
- SEED
- XOR
- ChaCha20
- Salsa20
- ChaCha20_Poly1305
- Camellia
- ARIA
- ECDH
- DSA
- ElGamal
- Whirlpool
- RC5
- GOST
- Serpent
Güvenlik açısından, kodun hangi kısımlarını güçlendirmemiz gerekebilir?
Performansı artırmak veya daha verimli hale getirmek için ne gibi önerileriniz var?
Hangi ek özellikler kodun işlevselliğini artırabilir?
Ve en önemlisi Sizlerin istediği bir özellik varmı şunu yapsan daha iyi olur gibi
Geri bildirimlerinizi bekliyorum,
Teşekkürler
Son düzenleme: