Konuşma sisteminin parçaları birbirine uyumlu mu?

orijinal

Aktif Üye
Merhaba,
Na-de santralinin zil paneli illa na-de mi olmalı?
Audio zil paneli satan yer frekansları uymaz dedi.
Zil panelinde ne var ki? Bir hoparlör, fotosel ve zil butonları. Hoparlörün frekansı var mı?
Markasız zil panelleri neden var?

Son düzenleme:
Merhaba,
Na-de santralinin zik paneli illa na-de mi olmalı?
Audio zil paneli satan yer frekansları uymaz dedi.
Zil panelinde ne var ki? Bir hoparlör, fotosel ve zil butonları. Hoparlörün frekansı var mı?
Markasız zil panelleri neden var?
Zil paneli butonlu mu dijital mi dijitalse muhtemelen haberleşme protokolleri uymaz

Zil paneli butonlu mu dijital mi dijitalse muhtemelen haberleşme protokolleri uymaz
Butonlu eski tip, görüntüsüz. Satın alacaktım sordum na-de santrale uyar mı diye? Uymaz, satın aldıktan sonra da geri iade almam dediği için vazgeçtim fakat zil panelinde uymayacak bir parça olmaz diye düşünüyordum bu model için. Acaba mikrofon özelliği mi çalışmaz? Hoparlörü mikrofona çeviren santral olduğuna göre sadece bu geliyor.

Butonlu eski tip, görüntüsüz. Satın alacaktım sordum na-de santrale uyar mı diye? Uymaz, satın aldıktan sonra da geri iade almam dediği için vazgeçtim fakat zil panelinde uymayacak bir parça olmaz diye düşünüyordum bu model için. Acaba mikrofon özelliği mi çalışmaz? Hoparlörü mikrofona çeviren santral olduğuna göre sadece bu geliyor.

Bu videoya göre uyar gibi (tamamını izleyemedim şuan internetim çekmiyor)

Bu videoya göre uyar gibi (tamamını izleyemedim şuan internetim çekmiyor)
Ben o videoyu izleyip, uyar diye audio zil paneli satın almaya karar vermiştim.
Satıcı uymaz dedi, riske girmek de istemiyorum. Gerçi bazı satıcıların pek bilgili olduğunu da düşünmüyorum frekansı uymaz da ne frekansı acaba? Görüntülü olsa tamam da. Alt tarafı hoparlör var iş yapacak, fotosel ışığı da yanar.

Hoparlör omajı aynı olursa uyması lazım. Hp ohm değişikliği seste problem yaratır belki..

Hoparlör omajı aynı olursa uyması lazım. Hp ohm değişikliği seste problem yaratır belki..

Bence çalışır, usta burda normal hoparlör bağlıyor ve rölenin sesini duyduğumuza göre herhangi bir hoparlör çalışabiliyor. Satıcı frekanstan bahsetti hangi frekans uymuyor acaba?

uyumlu değil bunlar adresli zil panelleri. yani her buton için bir kablo gitmiyor data gidiyor. haliyle her markanın kendine göre bir protokolü-haberleşme altyapısı var.

adresli sistem değil ise çalıştırılabilir. ama uygun bağlantıları çözmek lazım.
basit diyafonlarda mikrofon yok. hoparlörü mikrofon gibi kullanıyor. içlerinde genelde 2 tane röle olur.
bir tanesi sistem meşgulken diğer daireleri pasifte tutuyor. diğeri bas konuş fonksiyonu için hoparlörü devreye sokuyor.

adresli sistem değil ise çalıştırılabilir. ama uygun bağlantıları çözmek lazım.
basit diyafonlarda mikrofon yok. hoparlörü mikrofon gibi kullanıyor. içlerinde genelde 2 tane röle olur.
Adresli sistem değil. Aynen basit diafon. Uygun bağlantıda bir şey yok zil panelleri aynı 1 tane ortak zil ucu,
Blendajlı kablo için hoparlör girişi,
1 ve 6 nolu fotosel uçları.

bütün markaların (nade, audio, multitek vs) bağlantı şemaları olur ve sitelerinde vardır. oradan sistem bağlantı uçları tespit edilir.
diyafon merkezinin markası ne.

bütün markaların (nade, audio, multitek vs) bağlantı şemaları olur ve sitelerinde vardır. oradan sistem bağlantı uçları tespit edilir.
diyafon merkezinin markası ne.
Na-de 50040
Ben baktım zil panelleri çoğunun.
14-15 hoparlör
17 zil ortak ucu
1 ve 6 fotosel uçları.

Bu satın alıcağım audio marka zil paneli aynıydı bunlarla fakat satıcı frekansları uymaz dedi. Bence uyar gibi geldi bana.

Çevrimiçi personel

Forum istatistikleri

Konular
8,074
Üyeler
3,220
Son üye
bafrali

Son kaynaklar

Son profil mesajları

erdemtr55 taydin erdemtr55 wrote on taydin's profile.
Merhaba Taydin bey,
Gruba spms serisi yapıcak mısınız?
ben 3 sargılı toroid ile 2 adet flyback sürücek bir devre yapmayı düşünüyorum.size soracak sorularım vardı?
Mutluluğun resmi illa güzel çizilmiş tablo olmak zorunda değil.Bazen basit bir çizgi,doğru bir renk,yada küçük bir detay
Python Geliştirmeye eklediğim yapay zeka sunucusu, yeni başlayanlar için roket etkisi
Bir insanın zeka seviyesinin en kolay tesbiti, sorduğu sorulardır.
yapay zeka interneti yedi bitirdi, arama motoru kullanan, forumlara yazan kaldı mı ?
Back