Kulaklığınızın kalitesini test etmek için

Omega

Kıdemli Üye
Katılım
24 Kasım 2018
Mesajlar
2,063
Eagles'ın klasiği "Hotel California" coveri

Videonun Açıklaması:
Bu filmin ses kaynağı, şirketimiz tarafından geliştirilen bir DD dönüştürücü (DDC (1.900.000 yen)) ve özel bir DA dönüştürücü = DAC (sipariş üzerine üretilmiştir) kullanan bir sistem aracılığıyla genel bir CD'nin (16bit / 44.1kHz WAVE dosyası) sesidir. öyle.

USB üzerinden PC sesine bağlanan DDC (ceviz masif ahşap şasi), yüksek kapasiteli lityum ferrit pil ile güçlendirilmiş en yeni XMOS DDC çipini I / S veriyolu dönüşümüne ve ardından çok yüksek hız ve zengin S / PDIF sinyaline dönüştürür Özel bir DAC'ye (Gümüş Şasi / Fazlama) geçirilir ve analog hat sinyaline dönüştürülür. Bu yaratıcılıklarla ses kalitesi ezici bir şekilde yüksek kalite olarak yeniden üretilir.

YouTube'da oynattığınız CD'nin bir CD çalardan daha yüksek bir boyuta sahip olduğunu duyunca şaşıracaksınız. Ancak bu, DA dönüşümünden önce kritik bölümlerdeki sinyallerin işlenmesini destekleyen devrenin ürünü olarak açıklanabilir. Parçaları tekrar tekrar incelemenin ve devre konfigürasyonunu tasarım aşamasında yeniden birleştirmenin bir sonucu olarak, dijital çalarken yoğun bir analog ses kaynağı çalıyormuş gibi bir ses elde etmek mümkündür. Nihayetinde kulaklarıma güvendiğim nihai ses, bu yüzden kaç kez dinlesem dinlesem gerçekten duyduğum ses en büyük uri. Bence bu ürün çoktan tükendi.
(Google ın Japonca dan Türkçeye çevirisi)

 
Benim LM1875'in kalitesini ortaya çıkardı. Gerçekten çok iyi kayıt. Çok zevk aldım dinlerken. Acaba indirsem aynı kalitede olur mu?
 
Billie Jean (Michael Jackson)
(Yıllar önce TRT 3 de stereo dinlediğimden çok daha iyi :) )
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
6,731
Mesajlar
114,808
Üyeler
2,756
Son üye
Sagankam

Son kaynaklar

Son profil mesajları

hakan8470 wrote on Dede's profile.
1717172721760.png
Dedecim bu gul mu karanfil mi? Gerci ne farkeder onu da anlamam. Gerci bunun anlamini da bilmem :gulus2:
Lyewor_ wrote on hakan8470's profile.
Takip edilmeye başlanmışım :D ❤️
Merhaba elektronik tutsakları...
Lyewor_ wrote on taydin's profile.
Merhabalar. Elektrik laboratuvarınız varsa bunun hakkında bir konunuz var mı acaba? Sizin laboratuvarınızı merak ettim de :)
Back
Top